Cu ce trebuie să uzi trandafirii pe tot parcursul lunii iunie. Niciodată n-ai avut așa flori mari și frumoase

Ultima actualizare:

Trandafirii se numără printre cele mai frumoase flori din lume, iar dacă cumva avem propria grădină, cu siguranță că ne-am gândit până acum să creștem proprii trandafiri, sau poate că am și încercat acest lucru în trecut. Ei bine, trebie să știm că există un truc ingenios care ne poate ajuta să ne bucurăm flori mari și frumoase!

Trandafirii trebuie udați cu acest amestec în luna iunie / foto: Pixabay
Trandafirii trebuie udați cu acest amestec în luna iunie / foto: Pixabay

Indiferent în ce zonă a țării ne-am afla, atunci când mergem pe stradă cu siguranță vom observa măcar un tufiș de trandafiri, prin curțile vecinilor. Iar dacă și noi avem propria noastră grădină, cu siguranță că deja ne-am gândit ce trebuie să facem pentru a putea îngriji proprii noștri trandafiri.

Ei bine, primul lucru pe care trebuie să îl știm este că există o mulțime de trucuri care ne pot face munca mai ușoară! Iar dacă am uda trandafirii cu un anumit îngrășământ natural de-a lungul lunii iunie, florile noastre vor fi mult mai frumoase! Este vorba despre un amestec extrem de simplu, format din morcovi și usturoi!

Cu ce trebuie să udăm trandafirii în luna iunie

Mai precis, tot ce trebuie să facem este să avem la îndemână un morcov și patru căței de usturoi. Aceștia vor fi puși într-un blender, iar apoi adăugăm amestecul în trei litri de apă. Mai departe, vom amesteca totul bine, iar la final strecurăm îngrășământul printr-o sită. Cu această soluție naturală rezultată, trebuie să udăm trandafirii o dată pe săptămână, de-a lungul lunii iunie! La final, vom avea parte de trandafiri mult mai mari și frumoși.

Desigur, mai există câteva detalii pe care trebuie să le știm, pentru a putea avea grijă de trandafiri. Mai precis, este important să nu uităm că arbustul trebuie tăiat ocazional, deoarece trandafirii vor înflori pe lăstarii tineri. Prima tăiere trebuie să aibă loc în luna aprilie, iar de-a lungul verii trebuie să îndepărtăm inflorescențele moarte, cât și ramurile pe care nu sunt flori.

De asemenea, este important ca trandafirii noștri să nu fie plantați sub copaci, iar solul în care îi punem să fie unul nisipos, ușor acid, cât și bogat în humus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
image
image
image
image
image
image
Pod Giurgiu lucrari la carosabil 800x600 jpg
admitere liceu jpeg
slabire pixabay jpg
Desert fara coacere, cu iaurt, piscoturi si zmeura  Sursa foto shutterstock 1966777006 jpg
picioare femeie pexels jpg
istock vot votare jpg
ritual de deochi png
gradina curte flori istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net