Cum să pleci „ușor” în vacanță? Sugestiile de călătorie care te vor amuza copios

Ultima actualizare:

Cum să călătorești „light” sau „ușor” în vacanță poate fi de multe ori o artă. Românii s-au întrecut în sugestii privind lucrurile de care nu ai nevoie în bagajul de concediu pentru Grecia. Unele răspunsuri au arătat încă din nou umorul caracteristic românesc, iar altele pot reprezenta o sursă de inspirație pentru cei care tind să ia tot șifonierul și frigiderul atunci când pleacă în călătorie.

Vacanță în Grecia! Ce lucruri spun românii că nu e bine să iei cu tine?
Vacanță în Grecia! Ce lucruri spun românii că nu e bine să iei cu tine?

Toată lumea care a fost în vacanță în Grecia s-a lovit la un moment dat de problema bagajului. Unii petrec minute lungi, alții ore, iar cei mai simandicoși stau câteva zile pentru a aranja minuțios bagajul perfect pentru călătorie.

Află: De ce grecii nu fac limonadă când e plin de lămâi? Explicațiile te vor lăsa fără cuvinte

Ei bine, de multe ori paradisul din Grecia ne arată de cât de puține lucruri avem nevoie cu adevărat. Până la urmă, asta a descoperit și Andreea Raicu atunci când bagajul de la aeroport a întârziat... toată vacanța.

Citește și: Andreea Raicu a rămas fără haine în Grecia! Ce a fost nevoită să poarte tot concediul

La sugestia unui internaut, românii s-au întrecut în păreri hilare sau sfaturi bine intenționate privind lucrurile inutile de care nu ai nevoie atunci când pleci în vacanță în Grecia. „Orice ați pune vă rog să nu vă luați salam, parizer, ciorbă de burtă, nu de alta dar e cald și se strică. Și dacă se poate, să nu puneți în bagaj soacra”, a glumit Tudor pe pagina de Facebook Forum Grecia.

Cum să călătorești „ușor” în vacanța din Grecia? „Dacă se poate, să nu puneți în bagaj soacra”

Vacanță în Grecia! Ce lucruri spun românii că nu e bine să iei cu tine?
Vacanță în Grecia! Ce lucruri spun românii că nu e bine să iei cu tine?

„Eu mi-am facut o listă de călătorii după experiențele avute, dar și de când ne-am uitat amândoi carnetele de conducere și era să facem vacanța numai pe biciclete…Inutile: machiajul, tocuri”, a scris Mirabela pe pagina de Facebook.

„Prosoape de plajă. Mereu am plecat cu câte două de persoană (8 buc + cele pt copii)”, a dezvăluit o altă persoană pasionată de vacanța în Grecia.

Sigur te interesează: Insula din Grecia fără români! „Încă nu a fost descoperită de «Melteanus Autenticus»"

„Haine cu mânecă lungă sau pantaloni lungi. Am refuzat să cred că este atât de cald chiar și seara. M-am convins...”, a povestit Raluca pe rețeaua de socializare.

O altă persoană a înșiruit o listă mai lungă care include: blugi, trening şi alte haine groase, rochii de seară, pantofi cu tocuri, machiaj și şosete. Da, până și șosetele au reprezentat un răspuns popular la întrebarea de pe pagina de Facebook Forum Grecia.

Românii spun că nu ai nevoie în vacanța din Grecia de haine groase, tocuri, machiaj sau chiar șosete

Cum să pleci „ușor” în vacanță? Sfaturile românilor te vor amuza copios
Cum să pleci „ușor” în vacanță? Sfaturile românilor te vor amuza copios

„Nervii și frustrările din viața zilnică, pet-uri cu bere, pastrame sau alte mezeluri, vin, orice se topește la 40 grade celsius”, a sugerat un bărbat de pe cunoscutul grup pentru pasionații de călătorii în Grecia.

Vezi și: Insula unde trăiesc cei mai mulți oameni de peste 100 de ani! Cele zece secrete ale nemuririi

O altă persoană a precizat că de la an la an reduce bagajul, dar a constatat că tot călătorește cu multe lucruri. Așa că s-a hotărât ca în următoarea vacanță în Grecia să-și ia un rucsac în loc de un troler mic.

Ce lucruri spun românii că nu e bine să iei cu tine în vacanță? „As fi zis nevasta, dar poate vede a mea mesajul și iar mănânc rece!”

Dacă unii i-au sfătuit pe români să lase acasă uleiul de măsline sau baxul de apă plată, alții au glumit spunând că nu e bine să iei nevasta sau soacra în vacanța din Grecia.

Revenind la lucruri serioase (deși când vine vorba de soacră cred că mulți dintre internauți n-au glumit), pe lista de lucruri inutile s-au regăsit conservele, roata de rezervă și cricul... și din nou șosetele și hainele groase.

„Vai, păcatele mele! Tocmai ce m-am întors cu o tonă de haine, inutil cărate”, a povestit Irina.

„Șosete! Am luat vreo 8 perechi și, după o săptămână, nu am folosit decât una”, a scris Mircea.

„Haine groase, că poate e frig... Noi mergem de 12 ani în Grecia și nu le-am folosit niciodată”, a relatat o altă persoană.

Sfaturi pentru vacanță! Cea mai simplă metodă de a călători în Grecia

Cum să pleci „ușor” în vacanță?
Cum să pleci „ușor” în vacanță?

Evident, nu există o rețetă universală. Sunt mulți factori care au un rol important atunci când construim bagajul. Se pleacă cu mașina sau cu avionul, vârsta membrilor care merg în vacanță, există și copii în peisaj - toate aceste lucruri afectează „aglomerația” unui bagaj. Dar pentru cei care caută lucrurile mai simple, o persoană de pe Forum Grecia a avut un sfat inedit.

Unde mergi în concediu? Sugestii de vacanță! Cele mai frumoase insule din Europa!

„Eu am plecat în Grecia în papuci, pantaloni scurți și tricou. În saculeț aveam 1 prosop plajă, 1 costum baie, 1 tricou, 1 pereche de chiloți, 1 sunscreen, 1 pastă dinți, 1 periuță, 1 cremă față. Atât . Și a fost super!”, a relatat Julia.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net