De ce trebuie să pui o lingură de bicarbonat de sodiu în coșul de gunoi. Trucul de un real ajutor pe care trebuie să îl cunoști

Din păcate, indiferent cât de des curățăm coșul de gunoi, acesta tot va avea un miros neplăcut, care poate scăpa foarte rapid de sub control, dacă nu suntem atenți. Din acest motiv, cei mai mulți dintre noi suntem în căutarea unor trucuri eficiente care ne pot scăpa de mirosul neplăcut al coșului de gunoi. Iar, din fericire, există un ingredient banal care ne poate fi de mare ajutor!

Bicarbonatul ne poate scăpa de mirosul din coșul de gunoi / foto: Adobe Stock
Bicarbonatul ne poate scăpa de mirosul din coșul de gunoi / foto: Adobe Stock

Există o mulțime de trucuri care ne promit că ne pot scăpa de mirosul neplăcut al coșului de gunoi, iar motivul pentru care există atât de multe sfaturi este faptul că mirosul acestui obiect este unul neplăcut, care va apărea iar și iar, indiferent de cât de mult efort depunem la curățenie. Din fericire, există un ingredient banal pe care cu siguranță îl avem chiar acum prin bucătărie, care ne poate fi de ajutor pentru a scăpa de această problemă.

Mai precis, este vorba despre bicarbonatul de sodiu! Acest produs banal poate elimina mirosul neplăcut al coșului de gunoi, fiind util mai ales vara, atunci când problema va fi mai sesizabilă decât în perioada mai rece din an. Iar acest truc este, din fericire, foarte ușor de pus în aplicare!

Cum putem scăpa de mirosul neplăcut al coșului de gunoi

În primul rând, este foarte important să spălăm bine coșul de gunoi și să ne asigurăm că este cât mai curat posibil. Mai departe, trebuie lăsat să se usuce complet, iar apoi, pe fundul lui urmează să punem un strat de hârtie absorbantă. Pasul următor este să punem sacul de gunoi și o lingură de bicarbonat de sodiu!

Iar dacă cumva nu avem bicarbonat la îndemână, este posibil să folosim și detergent de rufe! Astfel, pe lângă faptul că ar trebui să scăpăm de mirosul neplăcut al coșului de gunoi, ar trebui să eliminăm și riscul apariției gândacilor. Așa că, dacă ne-am săturat să tot curățăm constant coșul de gunoi, putem apela la acest truc ingenios care ne poate scăpa de probleme!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net