Două articole vestimentare ale prințesei Diana, scoase la licitație

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Într-o mișcare care stârnește interesul și pasiunea iubitorilor de modă și istorie, o casă de licitație remarcabilă a decis să ofere publicului o șansă rară de a achiziționa două piese vestimentare de marcă purtate de nimeni alta decât Prințesa Diana în două momente distincte și semnificative ale vieții sale.

Prințesa Diana. Foto: Getty Images.
Prințesa Diana. Foto: Getty Images.

Bluza purtată de Prințesa Diana în portretul de logodnă, scoasă la licitație

Bluza purtată de Prințesa Diana în celebrul portret de logodnă din 1981, surprinzând-o într-un moment de fericire și speranță, va fi scoasă la licitație. Această piesă vestimentară distinctivă este o bluză roz din crep, cu un guler elegant cu volane și pliuri largi în partea din față. Apreciată pentru eleganța și simplitatea sa rafinată, bluza a fost inclusă într-o licitație de către o casă de licitație prestigioasă care a evaluat valoarea acesteia.

La ce sumă este estimată bluza prințesei

image png

Conform experților din domeniu, valoarea estimată a bluzei Prințesei Diana variază între 80.000 și 100.000 de dolari. Această evaluare reflectă nu doar valoarea materială a piesei, ci și valoarea sentimentală și istorică asociată cu momentul iconografic al portretului de logodnă. Această bluză devine astfel nu doar o piesă de modă, ci și o relicvă a unei perioade memorabile din istoria monarhiei britanice.

Va fi disponibilă și o rochie de seară

Dar licitația nu se oprește aici. În același eveniment, va fi disponibilă și o rochie de seară purtată de Prințesa Diana într-o altă ocazie deosebită - în timpul unei vizite la Florența, Italia, în aprilie 1985. Această rochie, la fel de impresionantă și cu o istorie proprie, este evaluată la o valoare cuprinsă între 100.000 și 200.000 de dolari.

Faptul că aceste două piese de colecție sunt puse la dispoziția publicului în cadrul aceleiași licitații adaugă un element unic și special evenimentului. Aceste obiecte vestimentare, încărcate de istorie și emoție, oferă colecționarilor și pasionaților șansa de a deține o parte din moștenirea Prințesei Diana.

În contextul fascinației continue pentru viața și stilul Prințesei Diana, această licitație se anunță a fi un eveniment deosebit, aducând laolaltă iubitorii de modă și colecționari pentru a concura pentru aceste excepționale bucate vestimentare. Oricine va deveni viitorul proprietar al bluzei sau rochiei va păstra cu siguranță o bucată din eleganța și grația care au definit figura adorată a Prințesei Diana.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image png
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net