Facultatea cu doar 6 candidați! Absolvenții pot primi salarii 60.000 de euro pe an

Ultima actualizare:

În ciuda calității și a condițiilor exemplare de studiu oferite, se pare că Facultatea de Petrochimie, din cadrul Universității Petrol Gaze din Ploiești, are probleme serioase cu numărul candidaților înscriși. Din cele 50 de locuri oferite pentru programul de studii în limba engleză, doar 6 candidați s-au înscris pentru sesiunea de admitere din această lună. Află mai multe detalii alături de Click!

Absolvenții pot găsi locuri de muncă unde salariul depășește 5.000 de euro pe lună
Absolvenții pot găsi locuri de muncă unde salariul depășește 5.000 de euro pe lună

Se pare că numărul doritorilor de a studia în limba engleză pune ceva probleme celor de la Facultatea de Petrochimie.

În ciuda calității profesorilor, cât și a condițiilor exemplare de studiu oferite, se pare că au fost doar 6 persoane înscrise la sesiunea de admitere din iulie 2023, la programul de studii în limba engleză. În total, potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, numărul total de locuri oferite a fost de 50.

Se pare că acest program de studii este, în principal, dedicat studenților de dincolo de granițele țării noastre. În special, tinerii care vin la Universitatea Petrol Gaze din Ploiești, pentru acest program, sunt, la origine, din spațiul ex-sovietic, Africa, cât și țările arabe. În Europa de Est, un program similar mai există și ceva mai la nord de noi, în Polonia. Prima etapă din programul de admitere s-a încheiat chiar astăzi (20 iulie).

Doar 6 candidați la Facultatea de Petrochimie

Desigur, programul de admitere va continua, studenții având oportunitatea de a se înscrie la aceste cursuri și de-a lungul lunilor august și septembrie. Conform sursei, anul trecut au fost înscriși 20 de candidați, pentru a studia la Facultatea de Petrochimie în limba engleză. Desigur, nici la programul în limba română nu se înghesuiesc prea mult tinerii. Din cele 69 de locuri disponibile, doar 48 de candidați s-au înscris, cel puțin până acum.  

Trebuie menționat că această specializare este una extrem de profitabilă, iar un absolvent poate găsi rapid un loc de muncă în afara țării unde salariul depășește 5.000 de euro pe lună.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net