VIDEO Momentul în care președintele Portugaliei leșină în public. Pompierii l-au luat pe brațe

Președintele Portugaliei a leșinat în timp ce se afla în vizută la o facultate a Noii Universități din Lisabona. În vârstă de 74 de ani, Marcelo Rebelo de Sousa s-a prăbușit din picioare. Pompierii care vegheau asupra lui, au intervenit imediat și l-au luat pe brațe din văzul lumii.

image

De Sousa se afla în aer liber în momentul în care i s-a făcut rău. Pur și simplu s-a prăbușit pe caldarâm în văzul a zeci de oameni care îl înconjurau. Momentul a fost surprins de un martor care filma vizita șefului de stat la Noua Universitate.

Imaginile au fost postate pe internet și au fost masiv distribuite.

Cauza leșinului, transmisă de serviciul de presă al președintelui

Președintele De Sousa a fost transportat în cea mai mare viteză la spital cu o mașină de pompieri, potrivt prsei care a relatat pe larg despre incidentul privind starea de sănătate a șefului de stat.

Ulterior, serviciul de presă al președintelui a emis o declarație oficială explicând cauza amețelii: președintele avea indigestie, simțea greață și slăbiciune.

Unul dintre oficiali, Fernando Frutuoso de Melo de la serviciul de informare, a spus că de Sousa a vrut să refuze spitalizarea și a insistat că nu intenționează să schimbe programul vizitelor din ziua respectivă.

A fost însă transportat la unitatea medicală pentru investigații.

„Nu mor eu din asta”

După ce și-a revenit, președintele portughez a glumit pe seama incidentului. Într-o discuție cu premierul Antonio Costa, acesta a spus „nu mor eu din asta”, scrie publicația Correio da manhía.

Marcelo Rebelo de Sousa este un politician care a condus de două ori Portugalia: în 2016 a câștigat 52% din voturi, în 2021 - aproape 61%. Înainte de aceasta, a condus Partidul Social Democrat, și a fost gazda unui show TV.

În 2014, președintele de la acea vreme Cavaco Silva a leșinat în timpul unui discurs dând mari emoții agenților de securitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Sistem PAtriot   exercitiu militar   Foto FAcebook MApn Lt  Radu Chirilă jpg
image
image
image
image
image
image
2 dieta cu hrisca jpg jpeg
mihaela bilic instagram jpg
autobuz troleibuz stb foto shutterstock
distractie jpeg
Nicki Minaj profimedia 0717344716 jpg
praf saharian jpeg
cana jpg
shutterstock 2238691451 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net