Un fotbalist cunoscut din prima ligă a leșinat la pauza meciului!

Clipe de spaimă la FCU Craiova la pauza meciului cu FC Voluntari, după ce un fotbalist cunoscut din prima ligă a leșinat în vestiar. Radu Negru (23 de ani) și-a pierdut conștiența câteva secunde înainte de a intra pe teren, așa că a fost înlocuit.

Radu Negru, în duel cu Octavian Popescu (FOTO: Sportpictures)
Radu Negru, în duel cu Octavian Popescu (FOTO: Sportpictures)

Radu Negru a fost titular în meciul cu FC Voluntari, iar prestația lui a fost una bună, chiar dacă adversarii conduceau la pauză cu scorul de 1-0. Tocmai de aceea, toată lumea a fost surprinsă când, la reluarea părții secunde, au văzut că pe postul lui evolua italianul Lorenzo Paramatti. Explicația a venit abia a doua zi, marți, atunci când patronul echipei, Adrian Mititelu, a anunțat că jucătorul său a fost înlocuit din motive medicale.

A fost o schimbare forțată. Negru a avut o problemă la pauză. I-a venit rău! Deci nu a fost o schimbare tactică. Efectiv a fost o schimbare forțată. A avut câteva momente… Și-a pierdut vederea… A leșinat așa, puțin. Vorbesc serios. Nu știu de ce s-a întâmplat. Eu nu am văzut, că eram preocupat de echipă, dar am aflat apoi la ieșirea din vestiar că i-a venit rău lui Negru. A fost destul de rău. A leșinat câteva secunde… Probabil glicemia, poate și presiunea. Vă dați seama, nu e ușor nici pentru ei. Noi suntem totuși o echipă nou formată din punct de vedere al lotului”, a spus Adrian Mititelu, pentru „Fanatik”.

FCU Craiova a revenit de la 0-1 la 2-1 

Până la urmă, schimbarea forțată a fost una în folosul echipei, FCU Craiova reușind să răstoarne scorul și să se impună cu scorul de 2-1, rămânând în cursa pentru calificarea în play-off. În ceea ce-l privește, Radu Negru este în afara oricărui pericol.

În vârstă de 23 de ani, Radu Negru a jucat toată perioada de seniorat la FCU Craiova, unde s-a transferat în 2018, de la FC Podari. El evoluează pe postul de fundaș dreapta și este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 600.000 de euro.

image
image
image
image
image
image
Andrei Borza (Sportpictures) jpg
Romeo Lavia (EPA) jpg
Edi Iordanescu, Carlo Ancelotti, Anghel Iordanescu (Facebook) jpg
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net