Mititelu trage obloanele la FCU Craiova: „Nu mai intră nimeni pe stadion!”

După ce meciul dintre Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și FCU Craiova 1948, din weekend, a fost suspendat în minutul 26, pe fondul scandărilor oltenilor, acuzați de xenofobie, Adrian Mititelu a decis să schimbe abordarea.

Suporterii olteni nu vor mai puteai intra la meci, spune Adrian Mititelu (FOTO: Sportpictures)
Suporterii olteni nu vor mai puteai intra la meci, spune Adrian Mititelu (FOTO: Sportpictures)

Patronul Craiovei promite măsură fără precedent pe stadion, punctând că meciurile de acasă vor fi, de acum, fără spectatori. „Ce am făcut eu, fraților? Doar ca să pui presiune pe mine, pentru a-ți acorda cât mai multe avantaje financiare. Am acceptat, am tolerat, dar nu se mai poate. De aceea, azi am decis să suspendăm accesul spectatorilor. Vom juca fără suporteri o perioadă, pentru că eu nu mă mai simt capabil să organizez un meci de fotbal! Mai ales când am informații că vor să vină să distrugă, să facă...

„Să vedeți ce mi-au făcut, ce umilințe”

Nu mai suntem capabili să organizăm un meci de fotbal în Craiova, Nu mai putem continua așa, mai ales că ei vor să mă defăimeze pe mine și pe familia mea și vor, probabil, și ca echipa să fie prejudiciată, adică să primim mai multe etape de suspendare. O să vedeți că voi depune o plângere penală la Parchet și o să vedeți ce vi s-a întâmplat. O să spun tot ce mi s-a întâmplat în acești 10 ani cu acte, cu dovezi. Suntem amenințați. Stați să vedeți ce mi-au făcut liderii galeriei, la ce umilințe am fost supus. Dar, nu mai pot să tac, nu se mai poate. O să cer public federației să modifice de urgență, pentru că are datoria să ne apere și pe noi, pe patroni, nu doar pe fotbaliști. Și noi suntem oameni, și noi punem suflet, am făcut una dintre cele mai frumoase baze, am băgat 40 de milioane de euro până azi și nu am primit decât înjurături, închisoare și fel și fel de etichetări”, a spus Adrian Mititelu pentru ProArena. 
FCU Craiova „se zbate” la finalul clasamentului din Superliga României, fiind pe locul 12 din 16 posibile, cu 24 de puncte din 22 de meciuri. Bilanțul oltenilor arată șase victorii, tot atâtea remize și 10 înfrângeri.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
Novak Djokovici în semifinala masculină de la Australian Open. FOTO EPA-EFE
Nationala Ucrainei s a calificat la EURO2024 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania 2 (EPA) jpg
Amical Columbia Romania (EPA) jpg
Kylian Mbappe (EPA) jpg
Minge - fotbal
Dani Alves (EPA) jpg
Sorana Cirstea (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net