ÎPS Teodosie, influencer pe TikTok. Peste 100.000 de vizualizări la această postare!

Ultima actualizare:

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, s-a lansat cu succes pe TikTok, unde a reușit să strângă o impresionantă comunitate virtuală de enoriași.

ÎPS Teodosie are un cont de TikTok cu audiență mare. Foto: TikTok/ Arhiepiscopia Tomisului
ÎPS Teodosie are un cont de TikTok cu audiență mare. Foto: TikTok/ Arhiepiscopia Tomisului

Postarea de 100.000 de vizualizări

Ultima postare a lui Teodosie a strâns cele mai multe vizualizări, deși nici restul clipurilor nu duc lipsă de audiență. „Când doi soți sunt uniți de Hristos Dumnezeu în taina cununiei. Ei nu mai sunt Eu și Tu, ci numai Noi", spune ÎPS Teodosie. 

Precum un influencer veritabil, ÎPS Teodosie publică constant clipuri scurte cu sfaturi duhovnicești publicul său țintă fiind tinerii, despre care spune că necesită îndrumare în viață. 

De astăzi ne găsim și pe tik-tok cu numele “ Arhiepiscopia Tomisului “ unde IPS Teodosie și alți preoți și teologi ai Arhiepiscopiei Tomisului vă vor mărturisi scurt și la obiect învățături creștine. Doamne ajută!”, a anunțat Arhiepiscopia Tomisului într-o postare pe Facebook.

În scurt timp, Arhiepiscopia Tomisului a strâns peste 5.000 de abonați pe TikTok, fiind cunoscut faptul că Teodosie se bucură de o mare popularitate în rândul enoriașilor. În acest moment, contul de TikTok, care se confundă cu Teodosie are încărcate 16 clipuri video, de mare audiență, în urma redistribuirii materialelor.

Nu rata nici: Cristian Pomohaci revine! I-a pus pe jar pe mai-marii Bisericii Ortodoxe Române cu această activitate

Astfel, influencerul Teodosie reușește să își țină enoriașii aproape și în mediul virtual. Recent, prelatul și instituția pe care o reprezintă au trecut printr-un moment tensionat, o clădire administrativă a Arhiepiscopiei fiind cuprinsă de flăcări. În timp ce mansarda sediului administrativ al instituției ardea, la jumătatea lunii septembrie, ÎPS Teodosie a continuat să țină slujba la Catedrala Sf. Apostoli Petru și Pavel, din apropiere.

„Eu eram în rugăciune când focul s-a aprins și n-am ieșit de acolo, pentru că nu se iese de la rugăciune. Am făcut și acastistele si moliftele si Dumnezeu ne-a ajutat să nu fie nimeni vătămat”, a transmis atunci Arhiepiscopul Teodosie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
criminalisti politia nu treceti jpg
buget facturi energie jpg
Baie sare wuhaus com jpg
Eliminarea palmierilor plantați de Primăria Sectorului 3 în Piața Unirii din București. FOTO Inquam Photos / Sabin Cîrstoveanu
Captură de ecran din 2024 03 28 la 19 59 14 png
Gorj 1 jpg
sofer jpg
regele carol i wiki Descopera jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net