ÎPS Teodosie, influencer pe TikTok. Peste 100.000 de vizualizări la această postare!

Ultima actualizare:

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, s-a lansat cu succes pe TikTok, unde a reușit să strângă o impresionantă comunitate virtuală de enoriași.

ÎPS Teodosie are un cont de TikTok cu audiență mare. Foto: TikTok/ Arhiepiscopia Tomisului
ÎPS Teodosie are un cont de TikTok cu audiență mare. Foto: TikTok/ Arhiepiscopia Tomisului

Postarea de 100.000 de vizualizări

Ultima postare a lui Teodosie a strâns cele mai multe vizualizări, deși nici restul clipurilor nu duc lipsă de audiență. „Când doi soți sunt uniți de Hristos Dumnezeu în taina cununiei. Ei nu mai sunt Eu și Tu, ci numai Noi", spune ÎPS Teodosie. 

Precum un influencer veritabil, ÎPS Teodosie publică constant clipuri scurte cu sfaturi duhovnicești publicul său țintă fiind tinerii, despre care spune că necesită îndrumare în viață. 

De astăzi ne găsim și pe tik-tok cu numele “ Arhiepiscopia Tomisului “ unde IPS Teodosie și alți preoți și teologi ai Arhiepiscopiei Tomisului vă vor mărturisi scurt și la obiect învățături creștine. Doamne ajută!”, a anunțat Arhiepiscopia Tomisului într-o postare pe Facebook.

În scurt timp, Arhiepiscopia Tomisului a strâns peste 5.000 de abonați pe TikTok, fiind cunoscut faptul că Teodosie se bucură de o mare popularitate în rândul enoriașilor. În acest moment, contul de TikTok, care se confundă cu Teodosie are încărcate 16 clipuri video, de mare audiență, în urma redistribuirii materialelor.

Nu rata nici: Cristian Pomohaci revine! I-a pus pe jar pe mai-marii Bisericii Ortodoxe Române cu această activitate

Astfel, influencerul Teodosie reușește să își țină enoriașii aproape și în mediul virtual. Recent, prelatul și instituția pe care o reprezintă au trecut printr-un moment tensionat, o clădire administrativă a Arhiepiscopiei fiind cuprinsă de flăcări. În timp ce mansarda sediului administrativ al instituției ardea, la jumătatea lunii septembrie, ÎPS Teodosie a continuat să țină slujba la Catedrala Sf. Apostoli Petru și Pavel, din apropiere.

„Eu eram în rugăciune când focul s-a aprins și n-am ieșit de acolo, pentru că nu se iese de la rugăciune. Am făcut și acastistele si moliftele si Dumnezeu ne-a ajutat să nu fie nimeni vătămat”, a transmis atunci Arhiepiscopul Teodosie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Supermarket, hipermarket, cumparaturi, casier, shopping, FOTO Shutterstock
Cuplu de tineri chinezi pixabay jpg
prognoza meteo  webp
index webp
locuri de munca acasa jpg
Bebeluș foto pixabay