Johnny Depp vine în România, cu o gașcă întreagă de celebrități. Unde îi pot vedea fanii

Ultima actualizare:

Johnny Depp și-a anunțat venirea la București pe 8 iunie 2023. Nu va ajunge singur în România, ci cu o întreagă brigadă de vedete. Johnny va fi însoțit de legendarul Alice Cooper, de Joe Perry, chitaristul și fondatorul trupei Aerosmith și de muzicianul Tommy Henriksen. Cei patru formează trupa Hollywood Vampires și pregătesc un turneu european.

Trupa a mai concertat la București, în 2016

Concertul Hollywood Vampires va fi organizat la Romexpo, în București, zona publicului fiind împărțită în trei sectoare: eroi(în fața scenei), zmei(la mijloc) și tovărășii beți. Prețul biletelor este cuprins între 269 și 429 de lei, dacă sunt achiziționate online. La casa de bilete, costurile vor fi mai ridicate. Organizatorii anunță și existența unei tribune VIP, unde prețul va fi de 699 de lei, existând anumite facilități.

Vezi și: În 2016, când a fost la București, colegul lui Johnny Depp s-a „uşurat" în plină stradă

În timpul procesului de defăimare, câștigat de Johnny Depp în fața fostei sale soții, Amber Heard, actorul a relatat, la un moment dat, că „muzica și cântatul sunt singurele activități care nu l-au dezamăgit vreodată, reușind să îl relaxeze cu adevărat”. Pasiunea sa pentru muzică este binecunoscută de mulți ani.

Hollywood Vampires înseamnă Alice Cooper, Johnny Depp si Joe Perry. Scopul formației este de a aduce un tribut tuturor artiștilor din scena rock care au murit din cauza exceselor.

Numele formației este preluat de la clubul de băutori „The Hollywood Vampires” ale cărui baze au fost puse de Cooper, în anii '70. Localul era frecventat de vedete precum John Lennon, Ringo Starr, Keith Moon sau Micky Dolenz. Formația a lansat două albume, până acum, în colaborare cu artiști precum Paul McCartney, Dave Grohl, Joe Walsh sau Cristopher Lee.

Nu rata nici: Margherita de la Clejani, și-a lipit silicoanele de Johnny Deep!

În 2016, Hollywood Vampires au mai concertat la București, unii fani prezenți atunci la Romexpo venind îmbrăcați precum personajele consacrate interpretate de Johnny Depp, pe parcursul carierei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
mario scurtu jpeg
image
image
image
image
image
image
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net