Colegul lui Johnny Depp s-a "uşurat" în plină stradă, pe DN1

Ultima actualizare:

    Joe Perry n-a mai  așteptat să ajungă  după boscheți şi  și-a deschis șlițul în  mijlocul străzii
Joe Perry n-a mai așteptat să ajungă după boscheți şi și-a deschis șlițul în mijlocul străzii

În cele cinci zile cât au stat în România, starurile trupei Hollywood Vampires au fost urmărite pas cu pas de fotoreporterii Click! Înainte ca Johnny Depp, Alice Cooper şi Joe Perry să părăsească ţara, obiectivele aparatelor de fotografiat l-au surprins pe unul dintre solişti într-o ipostază stânjenitoare. Chitaristul Joe Perry şi-a făcut nevoile în public, la câţiva paşi de o toaletă ecologică.

Au fost primiţi cu braţele deschise, au fost trataţi regeşte în cele cinci zile petrecute în România, s-au bucurat de renumita ospitalitate românească, iar ei nu au mai contenit cu laudele la adresa ţării noastre. Johnny Depp (52 de ani), Alice Cooper (68 de ani) şi Joe Perry (65 de ani), cele trei megastaruri care formează trupa Hollywood Vampires, au părăsit România în cursul zilei de ieri, cu o desagă plină de amintiri frumoase despre ţara noastră şi cu dorinţa mărturisită de a reveni cât mai curând. Cât au poposit pe pământ românesc, fotoreporterii Click! i-au însoţit îndeaproape pe oaspeţii de peste Ocean, care au vizitat Castelul Bran, au mers la shopping prin Bucureşti şi au chefuit pe cinste la o terasă din Herăstrău.

Joe Perry s-a făcut de râs

Pe lângă pozele de pus în albume, americanii au fost surprinşi de aparatele de fotografiat şi în ipostaze stânjenitoare. Protagonistul este Joe Perry, chitarist în trupele Aerosmith şi Hollywood Vampire. La un popas de lângă o benzinărie aflată pe DN1, între Corbeanca şi Otopeni, acesta s-a  desprins brusc de grup şi s-a îndreptat spre clădirea unei benzinării, cu mâna la  fermoar, în timp ce grăbea pasul, semn că–l trecea o urgenţă. Probabil că toaletele ecologice alături de care parcaseră maşinile nu erau prea curate sau miroseau urât, aşa că a ales o variantă primitivă, dar mai sănătoasă. Odată rezolvată “problema”, Perry s-a alăturat grupului şi a aşteptat ca “piratul” Johnny Depp să iasă din toaleta ecologică, pentru ca echipa să îşi continue drumul pe DN1.

Fanii au venit luni la concert costumaţi ca în «Pirații din Caraibe»

Luni seară, Alice Cooper, Johnny Depp şi Joe Perry au fost aclamaţi de mii de români veniţi la concertul de la Romexpo. În public s-au aflat și foarte mulţi fani de-ai actorului-chitarist Johnny Depp, care s-au costumat precum două dintre personajele celebre interpretate de acesta: Jack Sparrow („Piraţii din Caraibe”) şi Edward („Edward, mâini-de-foarfece”). Au asistat la concert și fostul ”tătic” al  PRO TV, Adrian Sârbu, cu iubita lui, Cristina Iacob,  Dan Chişu, Alina Chivulescu, Delia, Vasile Calofir și Lidia Buble. Concertul a început la 21.30, cu un superb foc de artificii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net