Lăsați un bol cu oțet într-o cameră. Este soluția magică la cea mai mare problemă a casei

Oricât de curată și igienizată ar fi locuința noastră, a venit momentul să spune lucrurilor pe nume: există mirosuri persistente neplăcute, de care cu greu poți scăpa. Fie că ele provin din coșul de gunoi, dintr-un dulap în care și-a făcut apariția mucegaiul, din coșul de gunoi sau din tutun, cert este că produsele pentru reîmprospătarea aerului nu își fac treaba pentru mult timp. Click! îți prezintă un truc eficient prin care poți elimina pentru totdeauna mirosurile impregnate în casa ta: un bol cu oțet. 

Oțetul elimină mirosurile neplăcute din casă / foto: Arhiva Click!
Oțetul elimină mirosurile neplăcute din casă / foto: Arhiva Click!

Întrebuințările oțetului sunt nenumărate și nu își dovedește utilitatea doar în bucătărie. Această substanță te scapă de mirosurile neplăcute din casă, atât timp cât este folosit corect. 

Oțetul îți scapă casa de mirosul neplăcut 

Mirosurile neplăcute persistente devin o adevărată corvoadă pentru fiecare dintre noi. De exemplu, dacă ești fumător sau ai fost vizitat de persoane care obișnuiesc să-și aprindă o țigară după masă, te poți lupta zile întregi cu eliminarea mirosului puternic de tutun.

Odorizantele artificiale de pe piață nu oferă ceea ce promit și nu au nicio putere să elimine mirosurile puternice, neplăcute, din casă. În schimb, oțetul alb poate face asta, mai ales pentru că este renumit pentru efectul său puternic de dezodorizare. 

Mai mult decât atât, majoritatea produselor apărute pe piață sunt pline de chimicale și, în același timp, periculoase atât pentru tine, cât și pentru mediul înconjurător. Acesta este principalul motiv pentru care majoritatea gospodinelor aleg să apeleze la metode tradiționale și naturale. 

Metode pentru a folosi oțetul când vrei sa elimini mirosurile persistente 

În cazul în care vorbim de mirosul de tutun, trebuie să pui oțet într-un bol și să așezi vasul pe o suprafață plată, pentru a nu risca să fie vărsat accidental. Lasă oțetul acolo pentru mai mult timp, până când observi că mirosul dispare complet. 

În cazul în care dorești să elimini mirosuri neplăcute dintr-o anumită zonă a casei, umple o sticlă cu oțet și pulverizează-l în aer.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
Balamuc jpeg 2 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net