O familie a fost la un pas de leșin după ce a descoperit un musafir ciudat în brad. Cine se ascundea printre ramuri

O familie din Statele Unite a avut o surpriză de proporții, atunci când a început să împodobească bradul de Crăciun. Se pare că, deși aduseseră bradul acasă de 4 zile, printre ramurile lui a reușit să se ascundă un oaspete neașteptat: un pui de bufniță!

Pasărea a stat 4 zile printre crengi / captură: USA Today
Pasărea a stat 4 zile printre crengi / captură: USA Today

Dintre toate lucrurile pe care ne-am imagina că le-am putea găsi printre ramurile unui brad de Crăciun, mai mult ca sigur că un pui de bufniță este pe la coada listei! Cu toate acestea, potrivit informațiilor oferite de către cei de la observatornews.ro, exact asta a găsit o familie din Statele Unite!

Mai precis, se pare că aceștia locuiesc în Lexington (în statul Kentucky). La fel ca în fiecare an, familia White își alege bradul de sărbători și îl duce acasă. Însă, aceștia nu încep să îl și împodobească imediat, cel puțin nu în fiecare an. Iar, de această dată, bradul a stat vreme de 4 zile în casa familiei, până când au început să se ocupe de el. Însă, printre ramurile lui au fost întâmpinați de o mică bufniță!

Au găsit un pui de bufniță în brad

Bufnița a fost eliberată în siguranță / captură: USA Today
Bufnița a fost eliberată în siguranță / captură: USA Today

Se pare că intrusul a fost descoperit de către Bobby Hayes, un bărbat care mersese în casa familiei White cu treabă. În timp se ocupa de conectarea unui echipament, Hayes a observat că bradul de Crăciun al familiei a început să se miște!

Acesta a investigat situația și a găsit puiul de bufniță pe o ramură inferioară a bradului. „S-a târât mai departe pe brad. Mi-a luat câteva minute până să o găsesc”, a spus Bobby Hayes, conform sursei citate.

Michele White a fost surprinsă de descoperirea oaspetului cu pene, declarând că deși camera în care se afla bradul a fost folosită tot timpul, nimeni nu a observat pasărea. „Am trei câini. Folosim această cameră non-stop, ne uităm la televizor, bucătăria este chiar aici, dar nu am avut niciun semnal de la bufniță”, a spus Michele White.

Din fericire, mica pasăre a fost scoasă în siguranță din casă și eliberată în curtea din spate a familiei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
image png
Verde pentru Biciclete
podul giurgiu ruse jpg
Regele Charles si Printul William Foto GettyImages (3) jpg
vreme furtuna png
airplane cabin 7022154 1280 jpg
pofta manacare jpg
Copil spital
image
actualitate.net
image
actualitate.net