Rasa secretă de câini pe care a inventat-o regina Elisabeta. Alți oameni ar fi făcut pușcărie pentru asta!

#Casa Regală a Marii Britanii

Foarte puține personalități au reușit să stârnească un nivel atât de mare de interes din partea întregului glob, precum membrii familiei regale din Marea Britanie. Chiar și astăzi, publicul larg este dornic să afle cât mai multe despre această familie, mai ales despre regretata regină Elisabeta a II-a. Iar un lucru știu de foarte puțină lume este că aceasta a făcut un lucru care pentru orice alt om ar fi însemnat probleme serioase cu legea: a inventat o rasă nouă de câini.

Rasa dorgi, invenția reginei Elisabeta a II-a
Rasa dorgi, invenția reginei Elisabeta a II-a

Știm cu toții că popularitatea este un lucru la care se ajunge greu, iar odată dobândit, păstrarea lui este chiar și mai dificilă. Mai ales atunci când vorbim despre lumea politică, în care „salvatorii” de astăzi pot să fie complet uitați la următoarele alegeri. Cu toate acestea, o familie anume pare să sfideze totul și să se mențină printre cele mai populare de pe glob, de întregi decenii!

Este vorba, evident, despre familia regală a Marii Britanii, care a stârnit interesul oamenilor de pe tot globul, de atât de multă vreme. Iar în ciuda faptului că, în zilele noastre, pe tron nu mai este îndrăgita regine Elisabeta a II-a, interesul populației pentru membrii acestei familii este la fel de mare ca întotdeauna! Iar dacă tot am menționat-o pe Elisabeta a II-a, doar foarte puțină lume știe că regina a făcut ceva extrem de ilegal: a inventat o nouă rasă de câine!

Rasa dorgi, invenția reginei Elisabeta a II-a

Se pare că această rasă de câine ar fi o încrucișare între corgi (rasa atât de iubită de Elisabeta a II-a) și daschund. Conform informațiilor, inițial, totul ar fi fost un accident, iar un câine daschund al prințesei Margareta a făcut un pui cu unul dintre corgi reginei!

Cu toate acestea, familia regală a continuat să producă această rasă hibrid vreme de decenii, de data aceasta complet intenționat. În mod normal, acest lucru ar avea repercursiuni serioase cu legea, monta între rase diferite fiind complet ilegală. Monta este legală doar în canise specializate, între câini de aceeași rasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net