S-a lansat un nou serviciu care rivalizează cu Uber și Bolt. Vor fi folosite doar mașini Tesla

S-a lansat un nou serviciu care rivalizează cu Uber și Bolt. Începând de marți, românii au la dispoziție un nou serviciu de tip ride-hailing, care va folosi o flotă de 100 de autovehicule electrice Tesla Model 3 și Model Y. Serviciul este disponibil în zona metropolitană București, iar noua companie, Blue, se alătură celor deja existente pe piața de la noi, Bolt, Uber și Bla Bla Car.

100 de vehicule Tesla vor fi la dispoziția clienților
100 de vehicule Tesla vor fi la dispoziția clienților

Blue este un brand românesc, care face parte din rețeaua de mobilitate Autonom, iar suma investită pentru intrarea pe piață a fost de peste 5 milioane de euro, potrivit celor de la adevarul.ro. Inițial, Blue va oferi românilor o flotă de 100 de autovehicule electrice Tesla Model 3 și Model Y, care vor putea răspunde rapid clienților din Capitală.

„Considerăm că transportul alternativ trebuie să fie un agent al schimbării pozitive, parte a soluției la problemele de trafic și calitate a aerului din marile orașe. Blue își propune să ofere clienților liniște, siguranță și confort, printr-o soluție adaptată cerințelor publicului, dar și nevoilor orașului”, a spus Andrei Stancu, CEO Blue Technology, conform sursei citate.

S-a lansat un nou serviciu care rivalizează cu Uber și Bolt

Andrei Stancu a mai spus că își dorește ca flota Blue să fie mărită la 200 de autovehicule electrice începând cu anul viitor, lucru ce ar reduce emisiile de CO2 din Capială. „Blue va face accesibile călătoriile cu mașini electrice de înaltă calitate, atât pentru persoane individuale, cât și pentru companii. Pentru anul viitor ne propunem să ajungem la 200 de autovehicule Tesla care să reducă emisiile de CO2 din București cu cel puțin 834 de tone”, a spus acesta.

În acest moment, românii au la dispoziție trei opțiuni pentru curse ride-hailing: Uber, Bolt și Bla Bla Car. Începând chiar de astăzi, 21 noiembrie, Blue se va alătura acestor companii, iar aplicația mobilă poate fi deja descărcată din App Store.

„Ne-am concentrat pe dezvoltarea unei soluții de transport modern și sustenabil, centrată pe standardele de calitate solicitate în piață pentru un serviciu premium”, a spus Ștefan Dan, co-fondator al Autonom Group.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net