Secretul Regelui Charles! Ce mănâncă mereu la micul dejun. De ce sare peste masa de prânz

#Casa Regală a Marii Britanii
Ultima actualizare:

Regele Charles, în vârstă de 74 de ani, duce o viață activă. Regele Charles este foarte atent la ceea ce mănâncă și spune că sare peste masa de prânz, însă micul dejun este unul consistent, scrie express.co.uk.

Secretul Regelui Charles! Ce mănâncă mereu la micul dejun
Secretul Regelui Charles! Ce mănâncă mereu la micul dejun

Regele Charles, în calitate de monarh, călătorește constant pentru a îndeplini sarcini pentru Familia Regală. Un nutriționist a spus ce dietă urmează suveranul, inclusiv ce mic dejun neobișnuit are, scrie express.co.uk.

Nutriționistul a recunoscut beneficiile pe care le primește regele Charles de la semințele de in: „Semințele de in pot ajuta digestia și sunt bogate în proteine, fibre și acizi grași esențiali (omega-3)."

„La micul dejun, Regele Charles mănâncă pâine de casă, fructe proaspete și sucuri de fructe, toate au multe beneficii nutriționale."

„Pâinea de casă conține, de obicei, mai multe făinuri bogate în nutrienți, cum ar fi secară și spelta, plus semințe bogate în fibre și proteine, inclusiv psyllium sau semințe de in. Fructele proaspete și sucurile de fructe vor ajuta la creșterea aportului de vitamine, minerale și fibre al Regelui.”

Regele Charles sare peste masa de prânz

Regele Charles al III-lea nu ia niciodată masa de prânz, lucru confirmat de fostul său secretar de presă, Julian Payne. Acesta a declarat la un moment dat pentru Mirror că este vorba de un obicei pe care-l are de multă vreme.

„Regele nu ia prânzul – așa că, o lecție timpurie pe care am învățat-o atunci când eram pe drum cu el a fost să luați un mic dejun consistent sau să vă aduceți câteva batoane cu gustări care să vă țină în priză”, a declarat fostul secretar.

Regele Charles a recunoscut, într-un interviu BBC din 2021, că are o rutină clară când vine vorba de a mânca carne și pește.

Regele a spus: „De ani de zile nu am mâncat carne și pește mai mult de două zile pe săptămână și mănânc produse lactate doar într-o zi pe săptămână”.

Dragostea regelui Charles pentru alimentele pe bază de plante îi mărește fibrele alimentare, scade grăsimile saturate și îi reduce amprenta de carbon, spune nutriționistul.

Consum de carne redus, strategie durabilă

Să reduci consumul de produse de origine animală în loc să le elimini complet este o strategie durabilă, deoarece nu trebuie să te limitezi de la lucrurile pe care le iubești și să te poți bucura de ele cu moderație.

„Să-ți schimbi dieta este mai ușor decât crezi. Începe prin a reduce consumul de carne și a mânca mai multe rădăcinoase, fasole, linte și cereale integrale.”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
tocana ficat ceapa jpeg
horoscop pexels jpg
cub horoscop iertare png
5 RETETE de salate mega sanatoase pentru pachet Ce sa iei cu tine pentru pranzul de la munca (1) jpg
piure de cartofi freepik jpg
sarmale de post 520105 jpg
horoscop bani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net