Surpriză de la Wizz Air: compania intruduce zboruri către o destinație iubită de români. Prețul biletelor este super redus

Sezonul estival încă este în toi, iar dacă nu ați apucat să plecați în vacanță, ori deja aveți chef de o nouă plimbare în afara hotarelor, cei de la Wizz Air vin în ajutorul vostru! Mai precis, compania introduce zboruri extrem de ieftine către o destinație extrem de îndrăgită de către turiștii români! Mai precis, acum vă puteți bucura de cursa directă între București și Tirana, de unde puteți vizita toate atracțiile turistice din Albania!

Wizz Air va oferi zboruri între București și Tirana
Wizz Air va oferi zboruri între București și Tirana

Sezonul estival este încă în toi, însă deja ne apropiem cu pași repezi de începutul lunii august! Așa că, dacă nu vreți ca vara să treacă pe lângă voi fără să mergeți în vacanță, trebuie să începeți să vă cam grăbiți! Ori poate că deja v-ați întors acasă, însă aveți chef de o nouă plimbare dincolo de hotare! Ei bine, Wizz Air vine în ajutorul vostru cu o ofertă de neegalat! Pentru un preț extrem de accesibil, puteți să beneficiați de zborul direct între București și Tirana, capitala Albaniei!

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la evz.ro, prețurile variază! Mai precis, ele pot merge de la 219 lei, până la opțiuni ceva mai ieftine, de 109 lei, ori chiar și numai 99 de lei!

Din 2 august, Wizz Air oferă zboruri între Brașov și Londra

Dacă credeați că veștile bune se termină aici, ei bine, vă înșelați! Pe lângă Tirana, una dintre cele mai îndrăgite destinații de vacanță din Balcani, cei de la Wizz Air vin cu un nou anunț incredibil! Mai precis, începând cu data de 2 august, compania va pune la dispoziția românilor 3 zboruri săptămânale între Brașov - Londra, cât și Londra - Brașov. Acestea vor putea fi disponibile în zilele de luni, miercuri și vineri!

Așa că fie că vreți să mergeți în vacanță în Albania, ori să vizitați Londra, capitala Marii Britanii, Wizz Air vine în ajutorul vostru! Iar totul este la un preț extrem de accesibil!

image
image
image
image
image
image
fructe pexels jpg
abuz jpeg
calendar ortodox 2021 27 februarie sfantul procopie marturisitorul png
metrou bucuresti jpeg
cernobil colaj pexels jpg
foto1 jpg
Botosani copila oi jpg
wizz air pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net