Unde poți face grătar pe Valea Prahovei? Toți turiștii adoră acest loc

Deja am intrat în luna iulie, iar vremea devine din ce în ce mai fierbinte și greu de suportat. Indiferent dacă ați fost, sau nu, într-o vacanță, asta nu înseamnă că veți rezista cu brio temperaturilor ridicate, mai ales dacă locuiți într-un oraș plin de trafic și asfalt. Ei bine, aveți noroc! Locul de pe Valea Prahovei amenajat special pentru grătare s-au deschis, iar turiștii deja îl adoră!

S-a deschis locul special amenajat pentru grătare, pe Valea Prahovei / foto: Shutterstock
S-a deschis locul special amenajat pentru grătare, pe Valea Prahovei / foto: Shutterstock

Deja am intrat în luna iulie, iar experiența ne-a învățat că odată cu înaintarea în sezonul cald, vremea caniculară ne va afecta din ce în ce mai mult. Chiar dacă ați fost deja într-o vacanță nu înseamnă că aveți imunitate în fața temperaturilor extreme, mai ales dacă aveți „norocul” de a locui într-un oraș în care asfaltul și traficul fac problema căldurii mult mai greu de suportat.

Ei bine, vă puteți gândi că parcurile din apropierea voastră pot fi singura opțiune disponibilă, pentru ceva aer curat. Dar dacă vreți ceva mai mult decât o scurtă plimbare, de ce să nu vă urcați în mașină și să faceți o excursie pe Valea Prahovei?

Conform celor de la Antena 3 CNN, s-a deschis deja locul amenajat special pentru grătare și voie bună, iar turiștii îl adoră! Desigur, după cum poate știți deja, pentru protejarea mediului, autoritățile pregătesc o zonă dedicată vizitatorilor, unde, pe lângă grătare, există și un DJ care asigură voia bună, iar o mulțime de jocuri și concursuri au fost organizate pentru turiști, unde se pot câștiga și premii!

Un DJ întreține atmosfera pe Valea Prahovei

Trebuie să știți că dacă aveți de gând să pregătiți un grătar în afara zonei speciale pentru turiști, riscați o amendă serioasă din partea pompierilor, așa că cel mai bine este să profitați de locul amenajat special, unde vă puteți distra din plin! Iar cei care se află deja la Sinaia se declară încântați de experiență! „Nu se poate mai mult decât atât”, a declarat încântată o turistă, conform sursei citate.

Așa că dacă vreți să vă bucurați de un grătar alături de cei dragi, unde să aveți și muzică și jocuri la dispoziție, Valea Prahovei vă așteaptă oricând!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net