Unde se află „palma lui Dumnezeu”, locul magic din România pe care nu trebuie să-l ratezi. Motivul pentru care poartă acest nume

Țara noastră este plină de locuri de o frumusețe rară, parcă rupte complet de stresul și monotonia vieții din ziua de azi. Dacă știm cum, cât și unde să căutăm, vom găsi asemenea destinații de vis, unde ne putem relaxa și reîncărca cu energie, fără să cheltuim prea mulți bani, ori fără să zburăm la celălalt capăt al planetei. Iar un asemenea loc este și Fundătura Ponorului, cunoscută pe bună dreptate și ca „palma lui Dumnezeu”.

Locul este de o frumusețe rară / foto: Daniel Guță
Locul este de o frumusețe rară / foto: Daniel Guță

După cum poate că deja știm, țara noastră abundă de locuri de o frumusețe rară, ce par desprinse complet de ritmul agitat și monoton al vieții din ziua de azi. Tot ce trebuie să facem este să știm cum, cât și unde, să privim, pentru a putea porni spre asemenea destinații perfecte de vacanță. Iar dacă doriți să petreceți câteva zile de vis, înconjurați de natură, una dintre cele mai perfecte opțiuni pe care la aveți la dispoziție este Fundătura Ponorului, căreia i se mai spune, pe bună dreptate, „palma lui Dumnezeu”.

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la Playtech, această zonă a țării este aproape neatinsă de om, iar natura abundă în jurul celor care ajung aici, complet nealterată. Pentru a fi mai preciși, trebuie să spunem că „palma lui Dumnezeu” se află în județul Hunedoara. Iar turiștii care ajung aici fac tot posibilul pentru a lăsa în urmă totul neatins și curat, pentru ca farmecul locului să rămână la fel de puternic.

„Palma lui Dumnezeu”, unul dintre cele mai frumoase locuri din România

Cei ce vin aici sunt înconjurați de natură / foto: Daniel Guță
Cei ce vin aici sunt înconjurați de natură / foto: Daniel Guță

Acest loc divin se află într-o poiană de mici dimensiuni, din valea râului Ponor, din superbii Munți Șureanu. Dacă sunteți tentat să vizitați „palma lui Dumnezeu”, trebuie să știți că, la un moment dat, va trebui să lăsați mașina în urmă și să mergeți pe jos de-a lungul unui drum forestier. Această drumeție ar trebui să dureze aproximativ 2 ore.

Apoi, veți putea, în sfârșit, să vă bucurați de frumusețea din ce în ce mai rară a acestui loc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net