Charlotte, o prințesa neastâmpărată! Fiica ducilor de Cambridge, grimase amuzante, la un eveniment oficial

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că micuții ducilor de Cambridge sunt obișnuiți cu angajamentele oficiale și se simt în largul lor în fața grupurilor mari de oameni. Cum nu mai este un mister nici că, uneori, obișnuiesc să fac tot felul de grimase amuzante, spre deliciul publicului. De data aceasta, Charlotte a fost cea care a atras atenția tuturor, la cel mai recent eveniment la care a participat alături de părinții săi. 

image
Prințesa Charlotte a fost vedeta de la Commonwealth Games Sursă foto: Gettyimages

Kate Middleton și Prințul William au participat marți, 2 august, la desfășurarea unei competiții sportive numită Commonwealth Games. Așa cum se întâmplă de fiecare dată, cuplul regal a avut locuri speciale în tribună și s-a aflat în centrul atenției. Kate Middleton a purtat o ținută superbă semnată Alexander McQueen, dar de această dată, nu vestimentația ducesei a fost principalul punct de interes, ci atitudinea prințesei Charlotte. 

Citește și: Prințul Louis, vedeta Jubileului de Platină! Gesturile micuțului au făcut deliciul publicului 

Prințesa Charlotte a părut plină de energie și...un pic neastâmpărată, spre amuzamentul celor prezenți la eveniment, dar și al fotoreproterilor, care nu au ratat ocazia de a o fotografia pe fiica ducilor atunci când fie a scos limba sau a afișat o grimasă dezamăgită din cauza evenimentelor petrecute pe terenul de joc.

Prințul Louis a fost vedeta Jubileului e Platină! A făcut cele mai amuzante grimase 

Kate Middleton nu a părut deranjată de întreaga situație și gestionat cu calm cele petrecute. Ce-i drept, nu este prima dată când cei mici se comportă așa în public! La Jubileul de Platină a Reginei Elisabeta a II-a, prințul Louis a fost cel a furat toate privirile!

Aflat atunci în primul rând, Louis a scos limba la mama sa, și-a încrucișat mâinile, a căscat și și-a imaginat că pilotează o mașină invizibilă. Ceremonia care avea loc în fața lui l-a plictisit îngrozitor, așadar a trebuit să găsească o modalitate de a face timpul să treacă mai repede!

Vezi și: Trei momente în care micuții ducilor de Cambride au topit inimile pubicului 

Marți, 2 august, nu a fost prima dată când Charlotte a afișat public latura ei năstrușnică! Un alt moment memorabil care îi are protagoniști pe copiii ducilor de Cambridge a avut loc în anul 2019, în timpul unui eveniment caritabil desfășurat Insula Wight. La acea vreme, prințesa Charlotte, în vârstă de patru ani, a reușit să stârnească hohote de râs în rândul celor prezenți.

Aflată în tribuna oficială alături de ducesa de Cambridge, Charlotte a dorit să-i salute pe cei din public, însă a ales o modalitate total neobișnuită. S-a apropiat de geam și a scos limba. Kate Middleton nu și-a putut controla reacția și a izbuncit în râs, apoi s-a grăbit să o ia de mână și să o dojenească!

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

FotoJet jpg
FotoJet (4) jpg
David Popovici, EPA jpg
FotoJet (1) jpg
Dorian Popa
sotie cumpanasu jpg
cristina rus accident 2 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto1 vaci jpg
foto 1   h 56735691 jpg
Bani - lei - plata rata - facturi FOTO Shutterstock
calendar ortodox 2021 18 august flor si lavru ermil serapion si polien manastirea sucevita jpeg
pensionari jpeg
catedrala 3 jpg