Charlotte, o prințesa neastâmpărată! Fiica ducilor de Cambridge, grimase amuzante, la un eveniment oficial

Ultima actualizare:

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că micuții ducilor de Cambridge sunt obișnuiți cu angajamentele oficiale și se simt în largul lor în fața grupurilor mari de oameni. Cum nu mai este un mister nici că, uneori, obișnuiesc să fac tot felul de grimase amuzante, spre deliciul publicului. De data aceasta, Charlotte a fost cea care a atras atenția tuturor, la cel mai recent eveniment la care a participat alături de părinții săi. 

Prințesa Charlotte a fost vedeta de la Commonwealth Games Sursă foto: Gettyimages
Prințesa Charlotte a fost vedeta de la Commonwealth Games Sursă foto: Gettyimages

Kate Middleton și Prințul William au participat marți, 2 august, la desfășurarea unei competiții sportive numită Commonwealth Games. Așa cum se întâmplă de fiecare dată, cuplul regal a avut locuri speciale în tribună și s-a aflat în centrul atenției. Kate Middleton a purtat o ținută superbă semnată Alexander McQueen, dar de această dată, nu vestimentația ducesei a fost principalul punct de interes, ci atitudinea prințesei Charlotte. 

Citește și: Prințul Louis, vedeta Jubileului de Platină! Gesturile micuțului au făcut deliciul publicului 

Prințesa Charlotte a părut plină de energie și...un pic neastâmpărată, spre amuzamentul celor prezenți la eveniment, dar și al fotoreproterilor, care nu au ratat ocazia de a o fotografia pe fiica ducilor atunci când fie a scos limba sau a afișat o grimasă dezamăgită din cauza evenimentelor petrecute pe terenul de joc.

Prințul Louis a fost vedeta Jubileului e Platină! A făcut cele mai amuzante grimase 

Kate Middleton nu a părut deranjată de întreaga situație și gestionat cu calm cele petrecute. Ce-i drept, nu este prima dată când cei mici se comportă așa în public! La Jubileul de Platină a Reginei Elisabeta a II-a, prințul Louis a fost cel a furat toate privirile!

Aflat atunci în primul rând, Louis a scos limba la mama sa, și-a încrucișat mâinile, a căscat și și-a imaginat că pilotează o mașină invizibilă. Ceremonia care avea loc în fața lui l-a plictisit îngrozitor, așadar a trebuit să găsească o modalitate de a face timpul să treacă mai repede!

Vezi și: Trei momente în care micuții ducilor de Cambride au topit inimile pubicului 

Marți, 2 august, nu a fost prima dată când Charlotte a afișat public latura ei năstrușnică! Un alt moment memorabil care îi are protagoniști pe copiii ducilor de Cambridge a avut loc în anul 2019, în timpul unui eveniment caritabil desfășurat Insula Wight. La acea vreme, prințesa Charlotte, în vârstă de patru ani, a reușit să stârnească hohote de râs în rândul celor prezenți.

Aflată în tribuna oficială alături de ducesa de Cambridge, Charlotte a dorit să-i salute pe cei din public, însă a ales o modalitate total neobișnuită. S-a apropiat de geam și a scos limba. Kate Middleton nu și-a putut controla reacția și a izbuncit în râs, apoi s-a grăbit să o ia de mână și să o dojenească!

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
Rione Terra Volcano jpg
cirese advertorial img 4 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net