Trei momente în care micuții ducilor de Cambridge au topit inimile publicului

Ducii de Cambridge, Kate Middleton și prințul William sunt favoriții britanicilor, conform sondajelor de opinie. Cei trei copii ai cuplului au început să participe la evenimentele oficiale și la angajamentele regale, iar reporterii nu îi scapă din ochi. Deși fac parte dintr-o familie regală și sunt obligați să respecte niște reguli dure, micuții sunt, totuși, tot niște copii puși pe șotii!

prinți png
Copiii ducilor de Cambridge sunt foarte simpatizați de către britanici

Grimasele adorabile pe care le-a făcut prințul Louis, mezinul familiei, în timpul Jubileului de platină al Reginei Elisabeta a II-a au fost menționate în articolele din presa britanică și nu numai. Kate Middleton a fost lăudată pentru modul în care a gestionat reacțiile copilului său și felicitată pentru faptul că îi acordă libertatea de a se exprima după bunul plac.

image
Prințul Louis a fost deranjat de avioanele care au survolat zona

Citește și: Prințul Louis a fost vedeta Jubileului de platină 

În timpul Jubileului de platină, prințul Louis a părut fără astâmpăr. Deranjat de zgomotul produs de avioanele care survolau zona, prințul Louis și-a acoperit ochii. Ajuns în tribună, lângă mama sa, Louis s-a jucat în timpul paradei și și-a imaginiat că este șoferul unei mașini de curse. Kate Middleton a fost amuzată de gesturile copilului său, dar în același timp a încercat să-l tempereze, cu blândețe.

image
Kate Middleton a încercat să-l liniștească pe prințul Louis

Prințul Louis nu este singurul copil al ducilor de Cambridge care a atras atenția reporterilor prin mocuțele adorabile pe care le-a făcut.

Prințul George nu a fost impresionat de parada de la Jubileul de platină

Nici prințul George, fratele cel mare, nu a părut să fie prea încântat de participarea la Jubileul de platină, care l-a plictisit teribil, judecând după expresiile sale faciale.

Vezi și: Obiceiul zilnic al prințesei Charlotte

Aflat în trăsură lângă frații, mama sa și soția prințului Charles, George a fost surprins în timp ce afișa o grimasă care trăda plictiseala, dar și o atitudine deranjată.

image
Nici George nu a fost impresionat de mulțimea venită să-i vadă familia

În timp ce Kate Middleton saluta încântată publicul și împărțea zâmbete în stânga și în dreapta, prințul George părea doar să se gândescă la momentul în care întregul spectacol se va termina!

image
Copiii ducilor de Cambridge

Prințesa Charlotte a scos limba în fața publicului

Un alt moment memorabil care îi are protagoniști pe copiii ducilor de Cambridge a avut loc în anul 2019, în timpul unui eveniment caritabil desfășurat Insula Wight. La acea vreme, prințesa Charlotte, în vârstă de patru ani, a reușit să stârnească hohote de râs în rândul celor prezenți.

image
Prințesa Charlotte, într-o ipostază amuzantă, la un eveniment din anul 2019

Aflată în tribuna oficială alături de ducesa de Cambridge, Charlotte a dorit să-i salute pe cei din public, însă a ales o modalitate total neobișnuită. S-a apropiat de geam și a scos limba. Kate Middleton nu și-a putut controla reacția și a izbuncit în râs, apoi s-a grăbit să o ia de mână și să o dojenească!

Desigur, nimeni nu s-a supărat din cauza gestului făcut de Charlotte. Din contra, pe internet au fost ditribuite numeroase filmulețe în care apare momentul, iar internauții s-au amuzat teribil.

Kate Middleton și prințul William sunt căsătoriți din anul 2011 și au împreună trei copii: George, în vârstă de opt ani, prințesa Charlotte, de șapte ani și mezinul familiei, Louis, de doar patru ani.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub radu mirica animat gif
FotoJet (1) jpg
cub oana zavoranu png
Când vine vorba de Marilena, Arșinel uită de toate problemele lui de sănătate jpeg
cristian tudor popescu arșinel png
juriul Te cunosc de undeva! jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
vasile muraru alexandru arsinel png
Alexandru Arşinel (79 de ani) joacă în mai multe spectacole, la Teatrul de Revistă ”Constantin Tănase” jpeg
Simona Halep Sursă: Profimedia
image
image
image
image
cub alexandru arsinel teatru png
george simion AUR jpg
visarion alexa parinte foto facebook (3) jpg
cub radu mirica animat gif
uragan Ian   foto colaj captura jpg
Vladimir Putin Foto Sergei BOBYLYOV / SPUTNIK / AFP