Culoarea anului 2023 - Viva Magenta. Ce semnificație are și cum o putem purta de sărbători

Institutul Pantone a ales Viva Magenta drept culoarea anului 2023. Este o nuanță interesantă, care pare să fie simultan un fel de vișiniu, roz închis și mov. Cu siguranță va face furori în anul care urmează, cu toate că pare să fie una destul de dificil de asortat atunci când vine vorba despre îmbrăcăminte.

Se pare că Prințul William și Kate Middleton au adoptat rapid culoarea anului 2023, căci au apărut în ținute asortate la o întâlnire oficială, în nuanța aleasă de Institutul Pantone. Chiar dacă pare greu de definit și de încadrat această nuanță, ea ar putea fi descrisă în română drept un fel de roșu carmin sau culoarea fructelor de pădure.

Citește și: Kate Middleton, reacție impecabilă după ce ea și prințul William au fost «alungați» din Belize. Ce culoare a ales

Ce semnificație are culoarea anului 2023, Viva Magenta 

Multă lume s-a întrebat care a fost motivul pentru care Institutul Pantone a făcut, de fapt, această alegere. Este o schimbare majoră față de nuanța aleasă pentru anul 2022 - Very Peri, care fost aleasă ca simbol al tehnologiei. De data aceasta, Viva Magenta își trage "rădăcinile" din natură și ne amintește că trebuie să trăim cu intensitate maximă și optimism fiecare clipă, dacă ne dorim să construim un viitor mai luminos. 

Iată și: Cele mai frumoase ținute "verzi" purtate de Kate Middleton și motivul pentru care ducesa adoră această culoare

„Este o nuanță neconvențională pentru niște timpuri neconvenționale, aduce o nouă viziune și o altă vibrație. Amintește de natură și se trage din grupul de nuanțe de roșu ca să dea un semnal puternic de forță și vigoare. Prin alegerea Viva Magenta, Pantone explorează dinamica relației dintre Inteligența Artificială și creativitatea umană ca să creeze Magentaverse. PANTONE 18-1750 Viva Magenta rescrie povești.

Curajoasă și exuberantă, promovează optimismul și bucuria, puterea, exprimarea sinelui fără limite. Este o culoare statement și care îmbrățișează fiecare personalitate, încurajând manifestările spiritelor rebele. Este o culoare hibrid, care leagă fizicul de virtual și care nu domină agresiv, ci mai degrabă îmbracă pumnul într-o mănușă de catifea. Este o nuanță de roșu al cărei design este menit că creeze un viitor mai pozitiv”, se arată în prezentarea făcută de Institutul Pantone, în momentul în care a fost anunțată în mod oficial culoarea anului 2023.

Citește și: În ce culori să-ti decorezi casa în perioada sărbătorilor pentru a avea noroc

Modele de unghii in culoarea anului 2023 

Dacă vrei să fii la modă de sărbători, atunci trebuie să folosești și Viva Magenta. Poți aplica această culoare pe de-a întregul unghiei, cu un lac peste, sau cu niște modele aplicate. Acestea pot fi unele florale, feminine, care să scoată în evidență frumusețea fundalului. Culoarea anului se mai potrivește de minune și pentru manichiura french.

Pentru un plus de strălucire, poți aplica și niște sclipici peste și deja ai unghiile perfecte pentru Crăciun sau noaptea de Revelion. Vezi aici mai multe modele pentru toate gusturile.

Uite și: Ce culori să porți, în funcție de zodie, ca să ai noroc

Haine și accesorii în culoarea anului 2023

Rochii în culoarea Viva Magenta 

Kate Middleton a purtat și în trecut haine în această nuanță. Dacă vrei niște rochii care să fie la modă de sărbători sau anul viitor, poți alege din multe modele. Este o culoare statement, care se potrivește atât doamnelor care preferă ținutele elegante și clasice, cât și celor care vor să fie îndrăznețe și să experimenteze cu stilul personal.

Un touch de Viva Magenta este ideal și în cazul ținutelor de inspirație rock sau goth, pentru că face o pereche bună cu negru. De la rochii lungi până la ținute baby doll sau rock glamour, folosește cu încredere rochiile în culoarea anului 2023. Se potrivește foarte bine și cu nuanțe de maro închis, cu auriu cu mov royal.

Iată și: Ce culori se poartă anul acesta la brazi. Nuanțele care sunt în tendințe de Crăciun

Accesorii în culoarea Viva Magenta 

Culoarea anului 2023 este în sine una prețioasă, care denotă îndrăzneală, eleganță și strălucire. Tocmai de aceea, atunci când alegi o piesă vestimentară principală care să fie în nuanța Viva Magenta, trebuie să folosești niște accesorii mai discrete, care să lase culoarea hainelor să iasă cu adevărat în evidență.

Folosește niște bijuterii mai micuțe, fără cercei supradimensionați sau inele cu pietre prea mari. Altfel, vei da senzația de ținută mult prea încărcată și îți vei transforma stilul într-un kitsch vestimentar. Dacă știi să îl stăpânești, doar atunci poți merge în această direcție.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
vaccin gripa jpg
Dieta post cinci zile beneficii jpg
sorina pintea jpeg
Ion Iliescu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
femeie cu haine  foto   Shutterstock jpg
Canicula - caldura - termometru -meteo - FOTO Shutterstock
image png
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net