În ce culori să-ti decorezi casa în perioada sărbătorilor pentru a avea noroc

Ultima actualizare:

Dacă vrei să atragi neapărat norocul în casa ta, atunci trebuie să știi ce culori să folosești pentru decor, în perioada sărbătorilor de iarnă. Românii respectă o mulțime de tradiții, superstiții și obiceiuri în luna decembrie. Acestea sunt menite să atragă energiile bune și să țină departe spiritele rele, ghinioanele și necazurile.

Ce culori să pui în casă în perioada sărbătorilor ca să ai noroc. Sursă foto: Pixabay
Ce culori să pui în casă în perioada sărbătorilor ca să ai noroc. Sursă foto: Pixabay

De sărbători, petreci timpul alături de cei dragi ție, vă bucurați de zilele frumoase de Crăciun sau priviți artificiile împreună în noaptea de Revelion. Masa este plină de bucate, iar sub brad apar cadourile aduse de Moș Crăciun. Se cântă colinde și se respectă superstițiile menite să atragă sporul și belșugul în casă.

Citește și: De ce culori să te ferești în 2022! Pot aduce ghinion dacă le ai în locuință

Ce culori să pui în casă de sărbători

Încă din cele mai vechi timpuri, fiecare culoare are o semnificație anume. Toate popoarele le-au dat un rol, un rost și o încărcătură specială. Unele culori se spune că sunt purtătoare de ghinion și trebuie să te ferești neapărat de ele, în timp ce altele atrag imediat energiile pozitive de partea ta.

Vrei să ai un portofel mai plin în anul care vine? Atunci este musai să pui în casă, de sărbători, culorile argintiu și auriu. Sunt semne ale opulenței și bogăției. Dau o prețiozitate decorului și sunt ca un magnet pentru bani. Le poți folosi în brad, atunci când aranjezi masa de Crăciun sau sub formă de alte elemente, răspândite prin casă.

Ai avut o viață sentimentală plină de ghinion până acum, dar îți dorești să atragi marea iubire în 2023? Sau poate ești deja într-o relație, dar s-a cam stins flacăra pasiunii. Atunci clar roșu este culoarea ca nu trebuie să lipsească din casa ta! De Revelion se spune că lenjeria intimă roșie îți aduce noroc la bani, dar atunci când este folosită pentru decorarea casei, îți poate rezolva problemele în amor.

Vezi și: E reală! Amina suferă de o boală rară. La doar 11 ani are părul alb şi ochii de culori diferite

Cum atragi norocul de partea ta

Culoarea mov este expresia eleganței și a rafinamentului, fiind adesea asociată în istorie cu regalitatea. Dacă vrei să te bucuri de un succes fabulos în 2023, pe toate planurile, atunci folosește cu încredere mov în casa ta. Este o culoare recomandată în mod special celor care vor să ajungă în top pe plan profesional. Cu siguranță, în carieră lucrurile vor merge cu mult mai bine, spun superstițiile, dacă pui mov din abundență în locuință.

Persoanele care au în fața lor un nou început și vor să se asigure că va fi unul cu noroc, trebuie neapărat să pună în casă nuanțe de verde, de sărbători. Cei care pornesc pe o altă cale, care vor să renască în noul an precum pasărea Phoenix, au ca simbol al belșugului această culoare. De altfel, chiar este una asociată în general cu Crăciunul, împreună cu nuanțele de roșu, care împodobesc milioane de case în fiecare an.

Dacă ai urmat sfaturile de mai sus, tot ce îți rămâne să faci este să te bucuri de sărbători și să aștepți noul an cu brațele deschise! Norocul îți va călca cu siguranță pragul.

image
image
image
image
image
image
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
bani divort1 jpg
Kate Middleton în negru, GettyImages (1) jpg
legume fructe vitamine naturale jpg
roman bogat cantacuzino1 jpg
Rares Bogdan FOTO Facebook
image
actualitate.net
image
actualitate.net