Despăgubirea uriașă plătită în urma unui accident din Franța. Implicat a fost un camion românesc

Un accident sever care a avut loc în Franța a dus la o plata unei despăgubiri record în baza unei polițe RCA. Compania de asigurare Omniasig a plătit mult peste 10 milioane de lei, în urma accidentului care a avut loc în anul 2015.

18 milioane de lei au fost plătiți în urma accidentului
18 milioane de lei au fost plătiți în urma accidentului

Mai precis, acest accident extrem de sever a avut loc pe data de 29 octombrie 2015, iar în mijlocul tragediei s-a aflat un camion românesc, asigurat în țara noastră, ce transporta autoturisme. Acesta a avut probleme la sistemul de frânare, motiv pentru care s-a ciocnit de alte mașini care se aflau la o stație de taxare. Tragedia a avut loc pe Autostrada A8, chiar la periferia orașului din sudul Franței, Nisa.

În urma acestuia accident teribil, nu mai puțin de 15 autovehicule au fost avariate, iar 70 de pompieri au fost nevoiți să sosească la fața locului. Din păcate, o persoană a decedat în urma coliziunii, iar alte opt au fost rănite, din care trei chiar foarte grav. Investigația autorităților franceze a arătat faptul că șoferul s-a lovit de bariera de la stația de taxare cu o viteză de 120 km/h.

O despăgubire istorică de 18 milioane de lei a fost plătită

Cu câțiva kilometri înainte de coliziune, șoferul a început să aibă probleme cu sistemul de frânare, iar autoritățile nu au descoperit dovezi care să arată că acesta ar fi consumat alcool, ori droguri. Investigația a arătat faptul că defecțiunea de la frâne a fost motivul care a dus la această tragedie.

Compania Omniasig, care era responsabilă de asigurarea camionului implicat în accident, a ajuns să plătească o despăgubire record, de nu mai puțin de 18 milioane de lei. Însă, lucrurile încă nu s-au încheiat, iar procesul legal încă se află în desfășurare.

Astfel, compania de asigurări continuă să se ocupe de plățile și de pretențiile rămase. Se pare că cele mai multe dintre solicitările de despăgubire au fost soluționate amiabil, însă unele dintre ele s-au soluționat în instanțele din Franța.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
copil telefon jpg
bani pensii pilonul 2 jpeg
hotel belona in 1934 jpg
image png
hemp 8420408 1280 jpg
alimentatie sanatoasa jpeg
nea gica de 102 ani jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net