Motivul uluitor pentru care o bătrână de 76 de ani a fost amendată în Brașov. Mulți români pot fi sancționați de autorități din această cauză

Un caz uluitor a avut loc chiar în țara noastră! În Brașov, autoritățile au amendat o bătrână în vârstă de 76 de ani deoarece a plantat flori în fața blocului! Polițiștii au început să caute și alte persoane care au făcut acest lucru.

Bătrâna a plantat flori în fața blocului / foto: Getty Images
Bătrâna a plantat flori în fața blocului / foto: Getty Images

Acest caz bizar a fost adus în atenția publicului de către consilierul local Constantin Vieriu. Acesta a spus că polițiștii au făcut excel de zel atunci când i-au dat bătrânei o amendă de 200 de lei doar pentru că a plantat flori în fața blocului.

„Un cetăţean mi-a reclamat faptul că a fost amendat de Poliţia Locală pentru faptul că a plantat flori sub geamul lui. A fost amendat pentru faptul că a amenajat o zonă verde prin plantare de flori, fără a avea acordul Primăriei. Este anormal ce se întâmplă”, a spus consilierul local Constantin Vieriu, potrivit celor de la bzb.ro.

Primarul Brașovului, Allen Coliban, a spus că autoritățile au acționat în baza unei hotărâri luată de Consiliul Local Brașov, care ar fi fost aprobată de către fosta adminsitrație locală. „Este un regulament aprobat de fosta administraţie locală. Voi cere un raport detaliat Poliţiei Locale Braşov referitor la această situaţie”, a explicat primarul.

Caz bizar în Brașov

Se pare că toți cei care au făcut același lucru precum bătrâna de 76 de ani și au plantat flori în fața blocurilor fără acordul primăriei, riscă să primească o amendă din partea autorităților. Conform legii, spațiul verde aflat în fața blocurilor nu este proprietatea asociației de locatari, cum cred mulți români.

Astfel, românii care intervin asupra acestor domenii și le modifică riscă să primească din partea autorităților amenzi usturătoare. Pentru a putea planta flori în fața blocului, românii au nevoie de o autorizație venită din partea primăriei.

Situații precum cea care a avut loc în Brașov, unde autoritățile au aplicat o amendă de 200 de lei bătrânei care a plantat flori, au mai existat și în alte zone din țară. În Baia Mare, o femeie a fost amendată după ce a băgat pe holul blocului ghivecele cu flori, pentru a le salva de frig.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
Thassos, Grecia FOTO Shutterstock
prosoape jpeg
christian al VII lea jpeg
camera hotel png
Pestera Craniilor png
soferii in masina webp
Brezoi poza mare jpg
lacat bucatarie roman marea britanie 67958100 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net