Dragoste fără granițe! Un milionar britanic şi-a părăsit soţia pentru o refugiată

Ultima actualizare:

Un milionar britanic şi-a părăsit soţia pentru o refugiată ucraineană. Investitorul şi antreprenorul Haakon Overli (52 de ani) a început o relaţie de dragoste cu femeia care fugea de război, după ce a luat-o în casa familiei sale din Surrey.

Haakon Overli  s-a îndrăgostit  de o refugiată  din Ucraina. Foto: Twitter
Haakon Overli s-a îndrăgostit de o refugiată din Ucraina. Foto: Twitter

Nu a pierdut deloc timpul, căci la doar câteva săptămâni după ce femeia din Ucraina a fost primită pe moşia familiei, milionarul britanic a părăsit-o pe soţia lui, Imogen Overli, şi pe copiii săi. Acesta a plecat de acasă şi s-a mutat rapid cu amanta lui. Soţia lui este preşedintele Orchestrei Age of Enlightment din Londra.

Citește și: Mărturii cutremurătoare din Kiev: ”Metroul e casa noastră de cinci zile încoace!”

Overli, care are o avere de circa 5 milioane de lire sterline, a făcut lobby la guvernul britanic pentru a ajuta la aducerea refugiaţilor din Ucraina în Regatul Unit, încă de la începutul războiului, în martie, potrivit publicaţiei The Sun. El le-a spus prima dată pe 9 martie urmăritorilor săi de pe Twitter că familia sa este dornică să ajute un refugiat ucrainean. Milionarul a fost lăudat de fostul ministru de Externe şi ministru al Sănătăţii Jeremy Hunt, după ce s-au întâlnit la o sărbătoare locală.

Nu rata nici: Fosta Miss Ucraina s-a înrolat să apere Kievul! Cine este Anastasia Lenna?

A fost grozav să cunosc un cetăţean ucrainean găzduit de o familie locală... nimic mai englezesc decât un festival tradiţional care să le ureze bun venit”, a scris conservatorul pe Twitter. La doar câteva luni după ce iubitei sale ucrainene de acum i s-a acordat o viză, ea şi Haakon Overli s-au mutat din proprietatea familiei din Surrey.

Află și: Minunea din gara Kiev. O femeie ucraineană a născut în timp ce orașul era bombardat

Imogen Overli
Imogen Overli

A fost lăudat de guvernul britanic

Afaceristul, născut în Norvegia, care a studiat matematica la Universitatea din Oslo şi are, de asemenea, o diplomă în economie de la Universitatea Durham din Anglia, şi-a câştigat banii în primii ani după ce a fondat Self Trade în 1997. Compania a fost vândută în octombrie a acelui an pentru mai mult de 900 de milioane de lire sterline.

Află și: Povestea de film a Anei, o ucraineancă de 19 ani. A născut într-un beci, asistată de militari ruși

Haakon Overli a lucrat şi pentru JP Morgan şi ca bancher de investiţii la ING Barings. De asemenea, a fost director la controversata firmă britanică de împrumuturi Wonga, timp de un an, în 2008. Aproximativ 200.000 de clienţi mai datorau un total de 400 de milioane de lire sterline când Wonga s-a prăbuşit, în urma unui val de cereri de despăgubire. Wonga a fost acuzată că exploatează clienţii oferind împrumuturi mici, care au generat rapid rate astronomice ale dobânzilor pe care mulţi s-au străduit să le ramburseze. Unii clienţi s-au confruntat cu rate ale dobânzii de peste 5.000 la sută înainte de intervenţia guvernului britanic.

În anii de după perioada petrecută la Wonga, Overli a cofondat Dawn Capital, care se descrie ca fiind cel mai mare investitor specializat în software business-to-business din Europa.

Şi el şi-a lăsat familia pentru o femeie din Ucraina 

foto caseta insta jpeg

Tony Garnett (29 de ani), tată a doi copii, şi-a părăsit partenera după ce s-a îndrăgostit de o refugiată ucraineană pe care o primise în gazdă. Sofia Karkadim (22 de ani), fugise din oraşul Liov după începerea războiului. Aceasta a fost primită de Tony, soţia lui, Lorna, şi cele două fiice de 3 şi 6 ani în locuinţa lor din orașul englez Bradford, pe 4 mai. Între Tony și Sofia s-a înfiripat o poveste de dragoste, iar când soția bărbatului a aflat și a dat-o afară pe refugiată, el a plecat cu ea. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
Stație de metrou Tudor Arghezi. foto: Sever Gheorghe
iluzie optica jpg
Prințul William și Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
hotel intercontinental jpg
Biserica medievală din Densus  Foto Daniel Guță (1) JPG
Palatul Parlamentului - Casa Poporului FOTO Shutterstock
aeroport cluj pixabay jpg
judecatoarea popiviciu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net