A renun╚Ťat la locul din Parlament ca s─â lupte pe front ├«n Ucraina. Povestea Sandrei

Sandra Andersen Eira lupt─â cot la cot cu solda┼úii ucraineni ├«n regiunea Harkov ┼či a v─âzut de nenum─ârate ori moartea cu ochii, sub bombele ruse┼čti.

sandra parlamentara copy jpg
Sandra a renun╚Ťat la cariera ├«n politic─â pentru a lupta ├«n Ucraina

T├ón─âra norvegian─â a v─âzut lumina zilei la 21 iunie 1986, este de meserie pescar ┼či a f─âcut parte din Parlamentul Norvegiei ├«ntre 2017-2021. Ea s-a ├«nrolat ├«n armata ucrainean─â de ap─ârare teritorial─â ├«nc─â din primele zile de lupt─â, fiind impresionat─â de drama din ┼úara vecin─â Rom├óniei ├«nc─â din 2014, c├ónd a fost anexat─â Crimeea ┼či au fost ocupate Luhansk ┼či Done┼úk.

image
Sandra Andersen Eira ├«┼či serbeaz─â a 36-a aniversare pe front

T├ón─âra lucreaz─â ca medic ┼či are gradul de soldat. Originar─â din Russenes, Porsanger, Finmark, Norvegia, Sandra inten┼úioneaz─â s─â ├«┼či serbeze cea de a 36 aniversare ├«n tran┼čeele din nord-estul Ucrainei. Extrem de activ─â pe re┼úelele sociale, t├ón─âra norvegianc─â a relatat pe larg publicului din ├«ntreaga lume despre tragediile de pe front, distrugerile ├«ngrozitoare provocate de bombardamentele ruse┼čti ┼či despre masacrul ┼či atrocit─â┼úile comise ├«mpotriva popula┼úiei civile.

Citește și: Armata ucraineană a capturat-o pe Baghera, o lunetistă din Donbas

Sandra a ├«nv─â┼úat s─â trag─â cu pu┼čca, s─â arunce grenade ┼či este gata s─â lupte cot la cot cu ceilal┼úi solda┼úi ucraineni pentru c─â, spune ea, ÔÇ×r─âzboiul din Ucraina amenin┼ú─â ├«ntreaga planet─â, nu doar EuropaÔÇŁ.

Ea este convins─â c─â Vladimir Putin nu se va opri la grani┼úa dintre Ucraina ┼či Rom├ónia, sau la grani┼úa cu Polonia ├«n cazul ├«n care armata ruseasc─â ar c├ó┼čtiga r─âzboiul.

image
Sandra a îmbrăcat uniforma militară la finele lunii februarie 2022

├Än brigada ei lupt─â pentru ap─ârarea Ucrainei britanici, americani ┼či cet─â┼úeni veni┼úi din America de Sud. Conform Ministerului Ap─âr─ârii din Ucraina, pe frontul din ┼úara vecin─â lupt─â ├«n prezent peste 20.000 de cet─â┼úeni veni┼úi din ├«ntreaga lume.

Propagandi┼čtii ru┼či au ├«ncercat s─â speculeze acest lucru ca fiind un amestec al NATO ├«n conflict, dar at├ót politicienii europeni, c├ót ┼či opinia public─â interna┼úional─â au respins vehement afirma┼úiile venite de la Kremlin.

Conform ultimului bilan┼ú al pierderilor ruse┼čti din Ucraina, aproximativ 30.000 de militari ru┼či au fost r─âpu┼či ├«n cele aproape 90 de zile de conflict s├óngeros.

Vladimir Putin are zilele num─ârate?

Vladimir Putin, 69 de ani, nu prinde anul 2023 la conducerea Rusiei, sus╚Ťine fostul ╚Öef al MI6, britanicul Richard Dearlove, care a fost la conducerea serviciilor secrete britanice ├«ncep├ónd din 2004. Conform Daily Mail, informa╚Ťiile potrivit c─ârora Putin ar suferi de cancer ╚Öi Parkinson, sunt c├ót se poate de adev─ârate ╚Öi, sus╚Ťine Dearlove, ÔÇ×bolile ├«i afecteaz─â judecata ╚Öi deciziile liderului de la KremlinÔÇŁ.

image
Vladimir Putin, 69 de ani, ar suferi de cancer și de Parkinson. foto: epa-efe

Declara╚Ťiile f─âcute de fostul ╚Öef al spionilor englezi au ╚Öocat dup─â ce acesta a afirmat ├«ntr-un interviu c─â ÔÇ×el crede c─â p├ón─â ├«n 2023 Putin va disp─ârea, cel mai probabil va fi internat ├«ntr-un sanatoriu, iar din aceast─â postur─â nu va mai fi considerat conduc─âtorul RusieiÔÇŁ.

Dearlove a punctat c─â ÔÇ×aceast─â schimbare la v├órf se poate produce f─âr─â a fi necesar─â o lovitur─â de statÔÇŁ.

Vezi ╚Öi: Olena Zelenska, despre momentul ├«n care Ucraiana a fost invadat─â 

Conform Daily Mail, ultimele apari╚Ťii televizate ale lui Putin au fost ├«nregistrate ├«n urm─â cu trei s─âpt─âm├óni pentru a-i permite acestuia s─â urmeze tratamentele ├«mpotriva bolilor care ├«l macin─â.

Ai un pont sau mai multe informa╚Ťii pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

matteo jpg
harta ANM 6 iulie 2022 jpg
lauren nava croaziera secrete (1) jpg
4 laura cosoi jpg jpeg
Monica Tatoiu
BeFunky collage (2) jpg
andreea banica22 png
emil rengle
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Smartphone Apple iPhone 13 FOTO Shutterstock
pahare   nunta   wine g2eb1bccbb 1280 jpg
viorel hrebenciuc jpeg
Kate Middleton ┼či Prin┼úul William
sf cuv sisoe cel mare sf mc lucia din roma 148107 jpg
woman 2566854 1920 jpg