Armata ucraineană a capturat-o pe Baghera, o lunetistă din Donbas. Luptătoarea a fost călugăriță și traficantă de droguri

#Război Ucraina-Rusia

Armata ucraineană a anunțat că a capturat-o pe lunetista supranumită Baghera, o femeie de origine sârbă care luptă încă din anul 2014 în regiunea Donbas. 

Baghera este o lunetistă de origine sârbă care luptă în Donbas din anul 2014
Baghera este o lunetistă de origine sârbă care luptă în Donbas din anul 2014

Anunțul capturării Danijelei Lazarovic, poreclită Baghera, a fost făcut de către armata ucraineană prin intermediul publicat pe pagina oficială de Twitter a instituției. Alături de mesaj au fost distribuite mai multe imagini ale celei care ar lupta în regiunea Donbas de ani întregi. Potrivit unui voluntar, Baghera se află la această oră în custodia Forțelor Armate ale Ucrainei. Ea ar fi fost găsită pe câmpul de luptă, cu mai multe răni, după ce a fost abandonată de foștii camarazi. 

Vezi și: A 31-a zi de război. Kievul se află sub stare de asediu

Unele informații din presa ucraineană menționeză că ea ar fi dezertat din armata pro-rusă. Viața Danijelei este demnă de un film. Femeia a practicat sportul de performanță, apoi s-a călugărit pentru o scurtă perioadă de timp la Mănăstirea Trumana din Serbia.

Nu este cunoscut ce a determinat-o să se înroleze pentru a lupta în regiunea separatistă din Donbas. Confrom informațiilor apărute în presa ucraineană, ea ar fi fost condamnată pentru trafic de droguri, iar după ispășirea pedepsei a decis să fugă din țara natală. Așa ar fi ajuns să lupte în armata pro-rusă și să devină una dintre cele mai de temut lunetiste. 

A 31-a zi de război. Kievul este sub stare de asediu

Războiul continuă în Ucraina pentru a 31-a zi consecutiv. Armata rusă și-a retras o parte din trupele aflate pe teritoriul Ucrainei după ce a suferit pierderi importante. Peședintele ucrainean Volodimit Zelenski a declarat că peste 16.000 de soldați ruși și-au pierdut viața de la declanșarea războiului.

Citește și: Vladimir Putin a semnat legea cenzurii

Kievul se află în stare de asediu, iar orașul Slavutici a fost cucerit de către rușii care l-au luat ostatic pe primarul acestuia. Din fericire, pe teritoriul țării atacate au fost asigurate 18 coridoare umanitare care sunt folosite pentru evacuarea locuitorilor din calea bombardamentelor. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!    

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net