Macron, super gelos pe soţia bătrânică

Ultima actualizare:

    Emmanuel Macron îşi manifestă afecţiunea inclusiv în timpul întâlnirilor la nivel înaltFoto: Guliver/ Splashnews
Emmanuel Macron îşi manifestă afecţiunea inclusiv în timpul întâlnirilor la nivel înaltFoto: Guliver/ Splashnews

La 14 mai se împlineşte un an de când Brigitte şi Emmanuel Macron s-au mutat la Palatul Elysée. Povestea lor de dragoste continuă să fie luată la disecat de majoritatea jurnaliştilor. Recent, „Le Parisien” a aflat ce se ascunde în spatele aparenţelor.

Profesoara de limba franceză şi latină reuşeşte să atragă toate privirile ori de câte ori apare la evenimentele oficiale. Deşi încearcă să se ascundă după soţul ei, Emmanuel Macron (40 de ani), care i-a fost elev în perioada liceului, Prima Doamnă a Franţei nu trece niciodată neobservată. „Le Parisien” a strâns mai multe mărturii de la Palatul Elysée pentru a afla „secretul relaţiei speciale dintre cei doi”.

„Emmanuel este foarte îndrăgostit. Este un romantic şi chiar dacă zice că nu este deloc gelos, faptele lui arată contrariul. Brigitte Macron (65 de ani) nu se teme că îi va fi furat soţul mai tinerel. Însă Emmanuel cere rapoarte de la agenţii de pază care o însoţesc. Vrea să afle cu cine se întâlneşte, cu cine vorbeşte şi pe cine priveşte soţia lui atunci când nu este cu el. Coşmarul lui cel mai mare este să nu fie părăsit de Brigitte, să nu i-o fure alt bărbat”, a declarat o sursă pentru publicaţia franceză. Emmanuel Macron crede că soţia lui este „femeia mult visată şi perechea perfectă pentru el”.

„Le Parisien” i-a întrebat şi pe prietenii cuplului prezidenţial. Stephane Bern a declarat că „Brigitte Macron este partea care nu se negociază din viaţa preşedintelui Franţei. Soţia este principalul lui sprijin, principalul consilier şi nu sunt doar un cuplu, ci o echipă. Cea mai frecventă propoziţie pe care o auzi la Elysee este: «Unde e Brigitte?». Am auzit propoziţia asta de mii de ori în campania electorală”, a declarat artistul.

Atunci când participă la şedinţele matinale de Guvern, Emmanuel Macron cere o pauză pentru a fugi până acasă să-şi bea cafeaua cu soţia. Deşi în jurul preşedintelui roiesc zeci de femei tinere şi frumoase, Brigitte Macron nu are nici o problemă. Nu i-a făcut niciodată vreo scenă de gelozie fostului ei elev, cu care s-a căsătorit în 2007.

image
image
image
image
image
image
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
Infographic 02 png
fond postasi 2 1698256806 jpg
Manastirea Cernica FOTO Shutterstock
casa florilor jpg
dus jpg
iluzie optica jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net