Probleme pe aeroportul din Veneția! Motivul uluitor pentru care zborurile au fost redirecționate

Aeroportul „Marco Polo”, din Veneția, a fost închis vreme de o oră dintr-un motiv incredibil! Se pare că motivul pentru care întreaga activitate a fost sistată, iar zborurile redirecționate, a fost faptul că angajații aeroportului s-au confruntat cu un invadator care nu se mai dădea dus de pe pistă: un stol de pescăruși!

200 de pescăruși au luat cu asalt aeroportul / foto: Freepik
200 de pescăruși au luat cu asalt aeroportul / foto: Freepik

Haos la aeroportul „Marco Polo”, care leagă unul dintre cele mai iubite și faimoase orașe din Europa, de restul lumii! Mai precis, activitatea a fost sistată, iar zborurile care urmau să ajungă aici au fost redirecționate de către autorități, deoarece un invadator determinat să își facă casă pe pistele instituției a luat cu asalt aeroportul. Mai precis, a fost vorba despre un stol de pescăruși care nu mai dorea să plece, indiferent de cât de mult s-au chinuit angajații aeroportului să scape de ei!

De la ora locală 09:45, până la 11:20, toate zborurile de pe „Marco Polo” au fost redirecționate către Treviso, Verona, Trieste și Milano, potrivit celor de la BBC. Desigur, reprezentanții aeroportului și-au cerut scuze pentru întârzierile provocate. Se pare că zece zboruri care trebuiau să decoleze din Veneția au fost anulate, în timp ce multe altele au suferit întârzieri semnificative, datorită păsărilor.

Pescărușii au luat cu asalt aeroportul din Veneția

Iar pescărușii au făcut probleme chiar și pentru politicieni de marcă din Italia! Se pare că la bordul unei dintre aeronavele care trebuie să aterizeze în Veneția se afla și Luca Zaia, președintele regiunii Veneto. Avionul său a fost nevoit să survoleze deasupra aeroportului vreme de 25 de minute, până când, pescărușii victoriași l-au forțat pe președinte să aterizeze tocmai la Trieste.

Se pare că undeva în jur de 200 de păsări au luat cu asalt aeroportul, iar angajații au făcut tot posibilul pentru a remedia problema cât mai repede, fără a răni pescărușii. În orașul italian, aceste păsări sunt o problemă obișnuită, iar unele hoteluri oferă pistoale cu apă turiștilor, pentru a speria pescărușii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
629aef51e4e9b pelerinaj șumuleu ciuc jpg
pelerinaj sfantul dimitrie cel nou bucuresti program liturgic 864962 jpg
ulei de masline jpg
medic operatie pixabay
ilustratie politie jpg
kaufland jpg
images jpeg
sfantul mare mucenic iacob persul sfintii cuviosi natanael si pinufrie 158413 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net