Uite cum arată cel mai bătrân om de pe planetă! Povestea lui te va şoca

Ultima actualizare:

    Actul de identitate dovedeşte recordul său
Actul de identitate dovedeşte recordul său

Până acum se credea că cea mai bătrână persoană de pe pământ este japoneza Nabi Tajima, de 117 ani. Iată că s-a descoperit că chilianul Celino Villanueva Jaramillo e mai în vârstă decât ea. Are 121 de ani.

Cartea Recordurilor ar trebui să se modifice! Cea mai vârstnică persoană de pe planetă ete un bărbat cu o poveste foarte tristă. Celino Villanueva Jaramillo are 121 de ani şi este singur. Nu a fost niciodată însurat şi nu are copii. A pierdut certificatul de naştere într-un incedniu în urmă cu 22 de ani. Totuşi, nimeni din Chile nu se îndoieşte că aceasta este vârsta sa, după cum atestă şi actul de identitate. Şi în actele oficiale se poate verifica. I s-a eliberat şi un al doilea certificat de naştere care să garanteze că este aşa. Cartea Recordurilor a aprobat recordul său de cel mai longeviv pământean. Deşi sănătatea lui e în declin, Celino Villanueva Jaramillo nu are probleme de memorie. Îşi aminteşte în detaliu tot trecutul său nefericit.

În urmă cu 20 de ani, Marta Ramirez a acceptat ca să-l ia la ea pe acest bărbat care nu mai are pe nimeni din familia sa şi a pierdut şi casa într-un incendiu. La acea vreme, el avea 99 se ani şi se gândea că nu o va mai duce mult. Celino Villanueva Jaramillo este ultimul supravieţuitor din secolul XIX.


    Celino Villanueva Jaramillo şi Marta, femeia care l-a luat la eaFoto: captură video
Celino Villanueva Jaramillo şi Marta, femeia care l-a luat la eaFoto: captură video
image
image
image
image
image
image
navalnii jpg
Tort aniversar - lumanari - zi de nastere FOTO Shutterstock
Eclipsa de Soare  jpg
WhatsApp Image 2024 02 28 at 10 52 43 jpeg
blue grotto capri jpg
bani  foto   Shutterstock jpg
statiune balneara romania shutterstock  jpg
ulei de masline in lanturi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net