Un bărbat a îngropat o avere în curte, apoi a crezut că pierdut banii. Ce se întâmplase cu suma uriașă

O situație parcă desprinsă din filme a lăsat fără cuvinte autoritățile din Republica Moldova! Un pensionar s-a hotărât să își îngroape în grădină economiile în valoare de 20.000 de dolari, însă a avut parte de un șoc de proporții! El a chemat imediat autoritățile când a observat că banii au dispărut!

Bărbatul a îngropat 20.000 de dolari în propria curte
Bărbatul a îngropat 20.000 de dolari în propria curte

Un bărbat din Republica Moldova a decis că cel mai sigur loc pentru a-și păstra economiile de-o viață este propria curte! Astfel, el a îngropat banii în două borcane, chiar în grădina din spatele casei sale. Iar pentru a se asigura că nu va uita unde a îngropat banii, el a marcat discret locul unde se aflau borcanele.

Totul a mers bine pentru pensionar până când a ajuns în momentul în care a avut nevoie să dezgroape banii! Atunci, el a trăit un șoc puternic după ce nu a mai reușit să găsească borcanele. După cum ne putem imagina, bărbatul a chemat imediat autoritățile, deoarece a crezut că cineva i-a furat banii îngropați în curte.

A îngropat 20.000 de dolari în curte

Polițiștii au ajuns imediat la fața locului, unde au început să caute banii prin grădina bărbatului. A fost nevoie de două zile pentru ca polițiștii să își poată dea seama ce s-a întâmplat cu banii bărbatului.

Din fericire pentru acesta, se pare că nimeni nu l-a jefuit! Cele două borcane cu bani au fost găsite de către autorități undeva la un metru și jumătate de locul marcat inițial de către bătrân.

Banii au fost găsiți tot în curtea bărbatului

Polițiștii au ajuns la concluzia că vântul puternic a mutat marcajul făcut de pensionar, iar din acest motiv, el nu a mai găsit banii atunci când a încercat să îi dezgroape.

Din fericire pentru bătrânul în vârstă de 68 de ani, banii au fost recuperați în întregime de către autorități și restituiți acestuia. Acesta a aflat cu ușurare că nu a fost jefuit, iar întreaga problemă s-a datorat unui accident. Bărbatul îngropase în curte suma de 20.000 de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Autorul atacului de la Palatul Parlamentului  Imagine amator jpg
2014 Nysa, stare miasto 03 JPG
gunoi freepik jpg
oase jpg
nucsoara istock jpg
complice crime constanta jpg
swan 200461 1280 jpg
femeie cu caine langa calorifer 2251084105 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net