Lora a dat-o pe populară! Cum sună în realitate vocea cântăreţei


    CLIIMA20120627_0159
CLIIMA20120627_0159

Se pare că Lora nu face show numai pe scenă, ci şi după ce-şi termină programul artistic. Cântăreaţa şi colegele sale au renunţat pentru câteva minute la ritmurile dance pentru o reprezentaţie de muzică populară, distrându-se de minune.

Lora şi-a surprins prietenii virtuali după ce a postat pe o reţea de socializare un filmuleţ în care interpretează o melodie populară.

"Tarziu in noapte, dupa 48 de ore pline si obositoare, atingem epuizarea inconjurati de prieteni, muzica si buna dispozitie. :))", le-a explicat Lora fanilor săi.

Se pare că ritmurile melodiei populare le-a dat energie fetelor, care păreau că nu vor ca spectacolul să se oprească.Prietenii virtuali ai artistei au fost impresionaţi de vocea şi energia fetelor.

"You are..... PERFECT! Sunteti o femeie minunata si va admir foarte mult! Sunteti printre putinile vedete din Romania care chiar are VOCE!"/ "Daca si dupa 48 de ore de muncit,neodihna,si alte nevoi fiziologice,canti atat de bine....si "fetele tale" sunt atat de energice si binedispuse,inseamna ca veti evolua cu siguranta mult mai mult,si ca sunteti niste oameni minunati,asta mai inseamna,plini de voiosie si optimism.raspanditi stare de bine.va apreciez", sunt doar o parte dintre mesajele primite de Lora.

FotoJet (1) jpg
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub anamaria prodan png
cub amal george cooney png
concediu ingrijirea copilului jpg
cub ramona badescu png
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
concediu ingrijirea copilului jpg
foto1 ultimul sateanB jpg
shutterstock 2097257428 jpg
moaste  sever gheorghe jpg
mititelu jr 4 jpg
calendar ortodox 2021 6 decembrie sf ierarh nicolae icoana de gabriel toma chituc jpeg