Alexandru Arșinel, nevoit să-și facă publică declaraţia de avere!

Pentru că a avut o funcţie publică, fiind din 1998, până la începutul acestui an, când a fost demis de primarul Nicuşor Dan, directorul Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, Alexandru Arşinel a fost nevoit să facă o declaraţie privind averea sa.

Citește și: CTP, mesaj plin de venin la adresa lui Arșinel. „Atârnat de fusta cu adevărat marii actrițe Stela Popescu, nu făcea să râdă decât curcile”

Ultimul document în acest sens este din vara anului 2020 şi arată că artistul a încasat 33.720 lei (pensie de revoluţionar), 73.512 lei (pensie), 74.772 lei (indemnizaţie de merit de la Ministerul Culturii) şi 10.800 de lei (o indemnizaţie handicap gr. 2 pentru că o îngrijeşte pe soţia bolnavă).

Iată și: Alexandru Arșinel, 5 detalii mai puțin cunoscute despre marele actor

Casa din Cotroceni este una dintre  proprietățile declarate
Casa din Cotroceni este una dintre proprietățile declarate

Totalul anual a fost de 107.232 lei, ceea ce înseamnă 8.936 lei pe lună. De asemenea, declaraţia menţionează 4 terenuri: o cotă parte din 2 terenuri la Dolhasca şi 2 terenuri integrale la Sinaia şi Samurcaş - Crevedia.

Vezi și: Călin Geambaşu, reacţie dură la adresa lui Arşinel. Ce a putut spune după moartea actorului

În materie de locuinţe, în 2020, figurau pe numele său 3 case de vacanţă şi un apartament la Bucureşti, cât şi un autoturism marca Toyota. De asemenea, Alexandru Arşinel era, în vara anului 2020, titularul a 12 depozite bancare, dintre care nouă în lei, două în euro şi altul în dolari, sumele totale fiind: 970.900 lei, 33.300 euro şi 1.558 dolari.

Din păcate: Drama soției lui Alexandru Arșinel, Marilena. Erau căsătoriți de 54 de ani

O altă avere a regretatului artist a fost colecţia sa impresionantă de timbre, adunată de-a lungul mai multor ani, în perioada 1965-2018, valorea acesteia fiind estimată la aproximativ 5.000 de euro. 

Mai urmărește și: Alexandru Arșinel, înmormântat la Bellu, dar nu pe Aleea artiștilor. Când și-a aranjat locul de veci

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
cub rona hartner png
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
cub paula seling png
image
image
image
image
image
image
marilyn manson Popa Elena Luminita jpg
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg
emil boc jpeg
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
gemene 2 png