Băiat de 12 ani din Arad, bătut cu sălbăticie de tatăl unui alt copil. De la ce a pornit conflictul

Ultima actualizare:

    Un băiat de 12 ani a fost bătut crunt de tatăl unui alt copil, pe un teren de fotbal  Foto: aradon.ro
Un băiat de 12 ani a fost bătut crunt de tatăl unui alt copil, pe un teren de fotbal Foto: aradon.ro

Un băiat culcat pe terenul de fotbal, cu mâinile ridicate la cap, încercând să pareze loviturile unui bărbat! Asta se poate vedea într-o filmare făcută în Arad, pe stadionul din cartierul Subcetate.

„Adu’ sabia, bă!”, poate fi auzit bărbatul de 54 de ani spunând către fiul său de 12 ani, în filmarea care a surprins o parte din bătaia de duminică seara de pe terenul de fotbal din cartierul Subcetate, scrie aradon.ro. Așa își îndeamnă un bărbat de 54 de ani fiul în vârstă de 12 ani, în timp ce îi aplica o corecție cu pumnii și picioarele unui copil.

Victima este culcată pe terenul de fotbal, cu mâinile ridicate la cap, încercând să pareze pumnii bărbatului. La un moment dat, în cadru apare și fiul bărbatului. Și acesta îl lovește cu piciorul în cap pe băiatul căzut la pământ.

Bătaie din cauza unui fault

Totul a pornit de la un fault, după cum povestesc martorii. „Copiii se jucau fotbal. A venit copilul de 12 ani, băieții s-au certat între ei pentru un fault, copilul l-a sunat pe tatăl său, a venit și a început să dea în copii. Doi au ajuns la spital, al treilea e destul de bine. Copiii nici măcar nu îl cunosc pe băiatul de 12 ani, dar cum se jucau fotbal, au spus că n-are nicio importanță că copilul are 12 ani și că se pot juca împreună, dar din păcate, pentru că l-au băgat în echipă au ajuns să fie bătuți pentru o ceartă între copii”, oamenii.

Incidentul a fost sesizat la 112 de un martor. La fața locului au sosit polițiștii care au solicitat ajutor medical pentru copiii bătuți, când au văzut că aceștia nu se simt bine. Doi dintre cei trei copii au ajuns la spital, unde li s-au efectuat investigații, însă nu au rămas internați, iar cel de-al treilea nu a avut nevoie de îngrijiri. 

Citește și: 

Incredibil! Băiat de 13 ani din Prahova, bătut până la leșin de mama unui copil de 8 ani

Copilul bătut de "monstrul din parc" se află în spital! Băiatul a suferit un traumatism cranio-cerebral

image
image
image
image
image
image
maidanez caini agresivi caine foto gheorghe florin 8 1170x644 jpeg
Masini pe autostrada in Austria FOTO Shutterstock
6 front Carmina Dragomir jpg
refugiati Chilieni FOTO Flotrentina Peria agerpres jpeg
beneficii consum oua 790x460 jpg
politie jpg