Ce spune un american despre România, după ce a locuit aici 12 ani. Cum reacționează românii: „Și eu, prost fiind..”

România a devenit casa unui american, de mai bine de un deceniu, iar acesta a vorbit recent despre experiența sa de aici. Într-o postare făcută pe TikTok, americanul a ales să împărtășească opinia sa despre țara noastră.

Într-un videoclip postat recent pe TikTok, americanul a vorbit despre experiența sa în România, țara care i-a fost casă în ultimii 12 ani. Eș și-a împărtășit opinia despre lucrurile care fac din România un loc special, cât și despre care au fost lucrurile care l-au surprins cel mai mult atunci când a aterizat aici.

Desigur, videoclipul său a atras nenumărate comentarii din partea românilor de pe TikTok.

Bărbatul trăiește în România de peste zece ani

Bărbatul a venit în România cu 12 ani în urmă, după ce și-a cunoscut soția, iar de atunci locuiește tot în țara noastră. El a povestit că unul dintre primele lucruri care l-au surprins la România a fost modul în care oamenii socializează între ei.

„Unul dintre cele mai speciale lucruri la România este că te face să te simți cu adevărat om. Oriunde te-ai afla, vezi oameni socializând, copii jucându-se în parc, bunici stând pe bancă și discutând. Acesta a fost primul meu șoc cultural când am venit pentru prima dată în România, acum 12 ani, când mi-am cunoscut soția”, a spus americanul, pe TikTok.

„Sunt atât de fericit că România este acum casa mea”

El a mai spus că modul în care oamenii interacționează în țara noastră i se pare foarte sănătos și benefic. În plus, americanul spune că este fericit că trăiește în România.

„La început, mi s-a părut surprinzător să văd oameni necunoscuți interacționând și vorbind deschis unii cu alții. Acum îmi dau seama cât de sănătos și benefic este acest lucru pentru sănătatea mentală – să simți că aparții unei comunități, nu doar unui peisaj urban dominat de mașini care se îndreaptă spre muncă și îndatoririle zilnice.

Sunt acum într-un parc unde 12 copii se distrează de minune, deși nu se cunosc între ei; este extraordinar. Sunt atât de fericit că România este acum casa mea”, mai spune acesta.

Nenumărați români au lăsat comentarii pozitive sub videoclipul bărbatului, iar un utilizator TikTok chiar a spus că urmează să revină în România din Canada. „Ne mutăm înapoi în România din Canada-Toronto pentru lucrurile despre care vorbești”, a scris acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net