Trucul ingenios care ne ajută să gătim mai ușor! Vom termina pastele mai repede ca oricând

După cum știm cu toții, există anumite alimente faimoase pentru faptul că gătesc repede. Însă, atunci când ne grăbim, sau ne este foarte foame, vom observa cât de relativ este, de fapt, acest „rapid”. Din fericire, când vine vorba despre spaghete, există un truc ingenions la care putem apela pentru a le fierbe mai repede decât în mod obișnuit!

Trucul care ne ajută să terminăm mai repede de gătit / foto: IStock
Trucul care ne ajută să terminăm mai repede de gătit / foto: IStock

Teoretic, spaghetele ar trebui să se fiarbă în doar câteva minute. De fapt, cele mai subțiri opțiuni din comerț ne informează pe ambalaj că vor fi fierte în numai 3 minute. Cu toate acestea, acești timpi nu sunt întotdeauna foarte preciși, iar de cele mai multe ori, poate fi nevoie de mult mai mult timp pentru ca spaghetele să fiarbă bine.

Desigur, chiar dacă este vorba despre doar câteva minute în plus, atunci când ne este foame, sau suntem grăbiți, chiar și această prelungire scurtă poate fi frustrantă.

Cum putem fierbe pastele mai repede

Din fericire, există o metodă care ne poate ajuta să fierbem pastele mai repede, fără să mai pierdem niciun minut în plus! Mai precis, acest truc ne va permite să eliminăm timpul pe care îl pierdem cu spălatul vaselor!

Nimic nu mai este frustrant atunci gătim decât spălatul vaselor, mai ales când mâncarea pe care o pregătim se face mai încet decât am anticipat. Din fericire, acest truc ne permite să mai tăiem din timp și să scăpăm de vasele murdare!

Trucul care ne ajută să gătim mai rapid

Practic, tot ce trebuie să facem este să punem pastele direct în bolul în care vom și mânca și să le punem la microunde! Acestea nu doar că ar trebui să se facă ceva mai rapid, dar vom scăpa și de spălatul vaselor în care am fi gătit!

Astfel, singurul lucru pe care trebuie să îl facem este să punem pastele într-un bol, în apă deja fiartă, alături de puțină sare! Acest truc ne va ajuta să spălăm mult mai puține vase și să petrecem mai puțin timp în bucătărie!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
pensioanr uk jpg
Matei Vali Catalina disparuta jpg
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net