Hotelurile din România care oferă preţuri de la 38 de lei pe noapte şi acceptă tichete de vacanţă în cadrul programului „Litoralul pentru toţi”

După cum putem vedea dacă privim în calendar, deja am ajuns la primele zile din toamnă, iar această perioadă din an vine și cu o veste foarte bună pentru mulți români: începe programul „Litoralul pentru toți”! Astfel, ne vom putea bucura de vacanțe mult mai ieftine decât în timpul sezonului estival!

Programul „Litoralul pentru toți” a început în această lună
Programul „Litoralul pentru toți” a început în această lună

Vacanțe cu 70% mai ieftine, aceasta este oportunitatea de care putem beneficia în această toamnă datorită programului „Litoralul pentru toți”! Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc susține și în acest an programul social care face vacanțele posibile pentru nenumărați români.

Iar prețurile sunt incredibil de mici, cu 70% mai reduse decât în timpul sezonului estival! Astfel, turiștii care vor ajunge, de exemplu, în Eforie Nord, vor putea plăti pentru o noapte de cazare, fără masă, numai 38 de lei! În același timp, la Mamaia, prețul începe de la 77 de lei, potrivit adevarul.ro!

Toamna vine cu programul „Litoralul pentru toți”

„Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR) anunţă lansarea unei noi ediţii a programului social «Litoralul pentru toţi», desfăşurat între 01-30 septembrie 2024. Turiştii se pot caza în hotelurile din staţiunile autohtone de la Marea Neagră la tarife începând de la 38 de lei pe noapte de persoană, preţuri ce sunt cu până la 70% mai mici decât cele din vârf de sezon.

An de an, hoteluri de 2, 3 şi 4 stele din toate staţiunile de pe litoralul românesc se înscriu în acest program”, scriu cei de la FPTR pe Facebok.

Ce prețuri vom găsi pe litoral

Mai precis, undeva în jur de 60 de hoteluri din toate stațiunile de la malul Mării Negre participă la acest program social, însă se așteaptă ca numărul să crească la 80.

Românii care vor merge în vacanță cu ajutorul programului vor găsi prețuri ce încep de la 38 de lei pe noapte, pentru o persoană, în Eforie Nord, la un hotel de 2 stele. La Mamaia, la un hotel de 3 stele, prețul este de 77 de lei. În celelalte stațiuni, putem observa că prețurile încep de la 60 de lei.

Vezi aici lista hotelurilor înscrise în program până la acest moment!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net