O nouă stațiune apare pe harta turistică a României! Investiția ajunge la 42 de milioane de euro

Țara noastră este un adevărat cufăr de comori, atunci când vine vorba despre potențialul turistic. Iar acest potențial urmează să devină și mai impresionant, datorită unei noi stațiuni care va apărea pe harta turistică a României!

Se vor construi 9 km de pârtii / foto: Pexels
Se vor construi 9 km de pârtii / foto: Pexels

Turiștii din țara noastră urmează să aibă la dispoziție o nouă destinație de top în România, echipată cu pârtie de schi, telegondolă și chiar și cu un parc de aventuri! Iar totul se datorează faptului că, în această vară, Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului a aprobat un proiect de dezvoltare turistică a zonei Semenic – Crivaia, care se găsește în Munții Banatului.

Turiștii care vor ajunge aici se vor bucura de activități de neratat de-a lungul întregului an, însă fanii sporturilor de iarnă cu siguranță că vor fi cei mai impresionați de facilitățile puse la dispoziție de noua stațiune.

O nouă stațiune apare pe harta României

Mai precis, proiectul aprobat de către autorități prevede amenajarea a nu mai puțin de 9 kilometri de pârtii noi, care vor avea și tunuri de zăpadă, cât și telegondolă. Mai mult decât atât, turiștii care vor vizita această zonă vor avea la dispoziție și facilități de agrement.

Investiția necesară pentru ca acest proiect să devină realitate este una impresionantă, de nu mai puțin de 42 de milioane de euro!

Investiția ajunge la 42 de milioane de euro

Desigur, turiștilor urmează să li se mai pună la dispoziție și nenumărate alte facilități! De exemplu, autoritățile au în plan construirea unei tiroliene, a unui lac de acumulare, cât și a unui parc nautic. Evident, atunci când vine vorba despre o asemenea destinație, nu puteau lipsi nici zonele rezervate restaurantelor și hotelurilor.

Proiectul în valoare de 42 de milioane de euro mai are în vedere și ridicarea unui parc tematic. Pentru ca acest ambițios proiect să devină realitate, urmează ca Primăria Reșița, Primăria Văliug, cât și Consiliul Județean Caraș-Severin să colaboreze.

Autoritățile doresc ca lucrările să fie finalizate în numai 41 de luni, iar la finalul acestui termen, turiștii ar trebui să se poată bucura de noua stațiune.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
apa robinet pahar adobestock jpg
bar pexels jpeg
imapp alex proiectii 116 768x512 jpg
rate banca 0 jpeg
focurile vii wiki jpg
atacator parlament jpg
sacalul poza mare jpg
bangkok shutterstock 1908221836 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net