Copil de 3 ani, ucis de un camion pe o trecere de pietoni

Un copil de 3 anișori a murit după ce a fost lovit de un camion pe o trecere de pietoni, în localitatea Lețcani, județul Iași, miercuri dimineață (19 aprilie). Tatăl său și fratele mai mare, în vârstă de 6 ani, au ajuns la spital de urgență. Cei trei erau în drum spre casă de la medicul de familie.

Băiețelul de 3 ani a murit pe loc după ce a fost lovit de un camion / Foto: Captură ProTV
Băiețelul de 3 ani a murit pe loc după ce a fost lovit de un camion / Foto: Captură ProTV

Imagini cumplite surprinse de o cameră de supraveghere, unde un copil de 3 ani a fost ucis și fratele său de 6 ani a fost rănit, după ce au fost loviți de un camion pe o trecere de pietoni pe Drumul European 583, în localitatea Lețcani din Iași.

Cei doi micuți erau însoțiți de tatăl lor și se îndreptau spre casă de la dispensar. Din imagini reiese că tirul îi acordase ceva mai devreme prioritate unui alt pieton, însă nu i-a mai observat pe cei trei care veneau din dreapta, lovindu-i din plin.

Tatăl băiatului a fost operat

„Au fost direcționate două autospeciale de intervenție cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor calificat, echipajul de terapie intensivă mobilă cu medic și două echipaje medicale de la Serviciul de Ambulanță Județean Iași”,  a declarat purtătorul de cuvânt ISU Iași, George Onofreiasa, potrivit Antena3.ro.

Lovitura i-a fost mortală băiețelului de 3 ani, iar fratele și tatăl acestuia au fost transportați la spital. Ulterior, fratele a fost externat, dar tatăl copiilor are ruptură de splină, fractură de bazin, plus traumatism craniocerebral, unul craniofacial și mai multe contuzii la nivelul întregului corp. El a fost operat.

„Este conștient, hemodinamic stabil, cooperant, contuzie de bazin. Se continuă investigațiile și sperăm la un rezultat favorabil. Prognosticul este unul pozitiv din partea medicilor”, a declarat Alina Belu, manager Spitalul Sfânta Maria din Iași.

Șoferul nu consumase alcool

Șoferul camionului nu consumase alcool și susține că cei doi copii au sărit pe trecerea de pietoni și nu a putut să îi evite. Polițiștii au deschis un dosar penal de ucidere din culpă.

„Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă”, a declarat purtător de cuvânt IPJ Iași, Anca Vîjiac, conform sursei menționate.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net