Momentul ├«n care un elev era s─â fie lovit pe trecere, sub ochii unui poli╚Ťist! VIDEO

28 ianuarie 2022

Un filmule╚Ť care a ajuns ulterior ╚Öi pe platforma YouTube arat─â momentul terifiant ├«n care un copil era c├ót pe ce s─â fie c─âlcat pe trecerea de pietoni, de c─âtre un ╚Öofer care demara pe strad─â.

image
Momentul în care un elev era să fie lovit pe trecere Foto: Pixabay

Momentul este cu at├ót mai revolt─âtor, dac─â lu─âm ├«n calcul c─â s-a ├«nt├ómplat sub privirile unui poli╚Ťist local, care nu a luat niciun fel de atitudine. ├Änt├ómplarea a avut loc ├«n Baia Mare, iar ├«n imaginile de la fa╚Ťa locului se poate observa cum un copil traverseaz─â pe trecerea de pietoni, moment ├«n care un ╚Öofer vine cu vitez─â ╚Öi nu opre╚Öte, de╚Öi copilul era deja la jum─âtatea drumului. 

Momentul în care un copil era să fie lovit pe trecerea de pietoni

Agentul de poli╚Ťie prezent ╚Öi el la fa╚Ťa locului n-a avut nicio reac╚Ťie ├«n urma incidentului, dup─â cum se vede cu u╚Öurin╚Ť─â din imaginile publicate.

Filmule╚Ťul ├«n cauz─â a fost surprins de camera de bord a unei ma╚Öini care oprise regulamentar la trecerea de pietoni, pentru a-i acorda prioritate copilului. Se pare ├«ns─â c─â aceasta nu avea setat─â data ╚Öi ora ├«n mod corect, ├«nt├ómplarea fiind mult mai recent─â.

Un poli╚Ťist local se afla l├óng─â zebr─â, la Liceul de Arte din Baia Mare, pentru a-i ajuta pe elevii unit─â╚Ťii de ├«nv─â╚Ť─âm├ónt s─â traverseze. ╚śoferul autoturismului cu camera din bord opre╚Öte la trecere, care este marcat─â ╚Öi semnalizat─â corespunz─âtor, iar poli╚Ťistul local ├«i spune unui elev s─â traverseze.

La scurt timp, o ma╚Öin─â de teren vine ├«n vitez─â ╚Öi dep─â╚Öe╚Öte ma╚Öina oprit─â la trecerea de pietoni, iar dac─â elevul nu s-ar fi uitat, ar fi sf├ór╚Öit tragic sub ro╚Ťi. Din fericire, elevul a observat la timp autoturismul ╚Öi s-a ferit. ╚śoferul nu a fr├ónat, din contr─â, ╚Öi-a continuat drumul.

╚śoferul autoturismului care a filmat ├«ntregul incident l-a ├«ntrebat ulterior pe poli╚Ťistul local cum este posibil s─â nu aib─â nicio reac╚Ťie ├«n urma a ceea ce s-a ├«nt├óplat. ├Än loc de r─âspuns, agentul de poli╚Ťie a ridicat din umeri, informeaz─â sursa care a publicat filmule╚Ťul.

Raisa a fost călcată pe trecerea de pietoni, în București

Amintim c─â ├«n Bucure╚Öti a existat un caz ├«n care copilul nu a mai putut fi salvat. Raisa, ├«n v├órst─â de 11 ani, a fost accidentat─â mortal tot pe trecerea de pietoni, vinovatul fiind chiar un poli╚Ťist. Martorii au explicat c─â micu╚Ťa a ├«ncercat ╚Öi ea s─â se fereasc─â, ├«ns─â totul s-a petrecut extrem de repede, iar urm─ârile au fost tragice. 

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News

banica vicoveanca jpeg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Pensionari din România jpg
00032 jpg
anamaria prodan portret 0 jpeg
irina fodor asia express jpg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Screenshot 2022 05 27 211225 png
Screenshot 2022 05 27 211305 png
irina fodor asia express jpg
crbl  2 (2) jpg
disney plus png
about you gala jpg