Momentul în care un elev era să fie lovit pe trecere, sub ochii unui polițist! VIDEO

Un filmuleț care a ajuns ulterior și pe platforma YouTube arată momentul terifiant în care un copil era cât pe ce să fie călcat pe trecerea de pietoni, de către un șofer care demara pe stradă.

Momentul în care un elev era să fie lovit pe trecere Foto: Pixabay
Momentul în care un elev era să fie lovit pe trecere Foto: Pixabay

Momentul este cu atât mai revoltător, dacă luăm în calcul că s-a întâmplat sub privirile unui polițist local, care nu a luat niciun fel de atitudine. Întâmplarea a avut loc în Baia Mare, iar în imaginile de la fața locului se poate observa cum un copil traversează pe trecerea de pietoni, moment în care un șofer vine cu viteză și nu oprește, deși copilul era deja la jumătatea drumului. 

Momentul în care un copil era să fie lovit pe trecerea de pietoni

Agentul de poliție prezent și el la fața locului n-a avut nicio reacție în urma incidentului, după cum se vede cu ușurință din imaginile publicate.

Filmulețul în cauză a fost surprins de camera de bord a unei mașini care oprise regulamentar la trecerea de pietoni, pentru a-i acorda prioritate copilului. Se pare însă că aceasta nu avea setată data și ora în mod corect, întâmplarea fiind mult mai recentă.

Un polițist local se afla lângă zebră, la Liceul de Arte din Baia Mare, pentru a-i ajuta pe elevii unității de învățământ să traverseze. Șoferul autoturismului cu camera din bord oprește la trecere, care este marcată și semnalizată corespunzător, iar polițistul local îi spune unui elev să traverseze.

La scurt timp, o mașină de teren vine în viteză și depășește mașina oprită la trecerea de pietoni, iar dacă elevul nu s-ar fi uitat, ar fi sfârșit tragic sub roți. Din fericire, elevul a observat la timp autoturismul și s-a ferit. Șoferul nu a frânat, din contră, și-a continuat drumul.

Șoferul autoturismului care a filmat întregul incident l-a întrebat ulterior pe polițistul local cum este posibil să nu aibă nicio reacție în urma a ceea ce s-a întâplat. În loc de răspuns, agentul de poliție a ridicat din umeri, informează sursa care a publicat filmulețul.

Raisa a fost călcată pe trecerea de pietoni, în București

Amintim că în București a existat un caz în care copilul nu a mai putut fi salvat. Raisa, în vârstă de 11 ani, a fost accidentată mortal tot pe trecerea de pietoni, vinovatul fiind chiar un polițist. Martorii au explicat că micuța a încercat și ea să se ferească, însă totul s-a petrecut extrem de repede, iar urmările au fost tragice. 

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net