Cum va fi vremea în perioada 15 ianuarie - 12 februarie 2024. Cât va mai ține valul de aer rece

Experții de la Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) au comunicat românilor cum va fi vremea în perioada 15 ianuarie - 12 februarie. Iar pentru cei care de abia așteaptă să se întoarcă vremea caldă, veștile sunt bune!

Ce se întâmplă cu vremea în România / foto: Shutterstock
Ce se întâmplă cu vremea în România / foto: Shutterstock

Potrivit celor de la Antena 3 CNN, se pare că temperaturile urmează să crească în mai toată țara, iar în cele din urmă vom avea valori peste normalul acestei perioade. În vest, nord-vest, cât și în centrul țării este foarte posibil să ne confruntăm cu precipitații mai însemnate. 

Este posibil ca această perioadă să vină cu temperaturi cuprinse între 4 și 15 grade Celsius, iar maximele cele mai mari urmează să se înregistreze în sud, sud-vest, dar și în sud-estul României. 

Cum va fi vremea între 15 și 22 ianuarie

În acest segment, este foarte porbabil ca temperaturile din termometre să fie peste normalul perioadei. În zonele din vestul, nord-vestul, dar și, local, în centrul țării, este foarte probabil ca regimul pluviometric să fie excedentar. 

Cum va fi vremea între 22 și 29 ianuarie

Din nou putem vorbi despre temperaturi peste media normală a acestei perioade și în acest segment de timp. Ne putem aștepta la precipitații excedentare în zonele de nord, nord-vest, dar și în centrul României. În rest, nivelul precipitațiilor se va situa în valorile normale pentru această perioadă a anului.

Cum va fi vremea între 29 ianuarie și 5 februarie

În această perioadă, românii se pot aștepta la temperaturi normale pentru perioadă. Este posibil ca în zonele de sud-vest ale României, maximele din termometre să fie puțin peste cele obișnuite. În privința ploilor, din nou, totul se va situa în normalul perioadei.

Cum va fi vremea între 5 și 12 februarie

În ce privește prima parte a lunii următoare, nu ar trebui să ne temem că va reveni frigul! Meteorologii ne spun că ne putem aștepta la temperaturi normale pentru această perioadă din an, iar nici precipitațiile nu vor face probleme, nicăieri în România. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
enescu jpg
image png
eyes 1850812 1280 jpg
pensii png
shutterstock 2232363859 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net