De ce trebuie să pui pastă de dinți în toaletă. Trucul ingenios de un real ajutor

Cu siguranță că fiecare dintre noi ne dorim o locuință cât mai curată, iar vasul de toaletă este mereu unul dintre locurile cel mai greu de curățat. Din fericire, există un truc extrem de simplu care ne poate ușura munca, iar tot ce ne va trebui este puțină pastă de dinți!

Pasta de dinți este foarte utilă pentru o toaletă curată
Pasta de dinți este foarte utilă pentru o toaletă curată

Mai mult ca sigur că am observat cu toții cât de multe produse de curățenie există în magazine, iar fiecare dintre acestea ne promit efecte incredibile și rapide. Desigur, pentru a ne bucura de aceste efecte trebuie să scoatem destul de mulți bani din buzunar, iar rezultatele nu sunt niciodată chiar atât de spectaculoase precum cele promise.

Din fericire, un truc ingenios ne poate curăța cu ușurință vasul de toaletă! Mai precis, tot ce ne va trebui este un tub de pastă de dinți! Nu contează ce marcă, ori ce sortiment este, singura cerință este ca pasta de dinți să fie mentolată.

Odată ce avem acest produs banal, trebuie să dăm câteva găuri în tub, cam de 2 – 3 mm fiecare. Apoi, tot ce trebuie să facem este să punem tubul găurit în rezervorul toaletei!

Trucul ingenios care ne poate curăța rapid toaleta

Modul în care acționează acest truc banal este extrem de simplu! În momentul în care tragem apa, aceasta va conține și pastă de dinți, așa că în vasul nostru de toaletă vom obține apă mentolată.

Acest lucru nu doar că va curăța mai eficient toaleta, dar va elimina mult mai eficient mirosurile neplăcute, așa că întreaga noastră baie va fi mai curată!

Iar pasta de dinți poate fi folosite în mai multe moduri decât am bănui inițial! Mai precis, ea este foarte eficientă și în curățarea pantofilor! Dacă nu vrem să îi băgăm în mașina de spălat, putem să curățăm tălpile cu pastă de dinți, iar culoarea originală a acestora va reveni destul de rapid! La fel ca și în cazul precedent, acest truc este foarte simplu de utilizat!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
bujori1 jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
iepure paste istock jpg
furnici jpg
biserica romani credinciosi FOTO adevarul
Slujba de Înviere de la Catedrala Patriarhală din București 16 aprilie 2023 FOTO Inquam Photos Alexandru Busca  (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net