E Ziua Mondială a Educației! Ce proiect se lansează chiar astăzi - elevii pot accesa mii de lecții de oriunde

Astăzi, 5 octombrie, este celebrată Ziua Mondială a Educației, iar pentru a marca acest moment, se lansează, chiar astăzi, cel mai mare proiect educațional românesc – aplicația eduKiwi School! Această platformă este dedicată elevilor, cât și părinților. Oferă elevilor acces la toată materia școlară predată de peste 47 de profesori. Astfel, orice copil poate înțelege lecțiile de la școală, de oriunde s-ar afla!

Cel mai mare proiect educațional se lansează astăzi
Cel mai mare proiect educațional se lansează astăzi

Iar veștile bune nu se rezumă doar la accesul ușor la materia școlară! Aplicația beneficiază și de cursuri de dezvoltare personală, financiară și profesională, înregistrate de 136 de experți! Dezvoltatorii eduKiwi School doresc, ca prin realizarea acestui proiect educațional românesc,  să revoluționeze educația din România, unind cei trei piloni importanți în dezvoltarea copilului: părinți, profesori și elevi.

Doru Pelivan, co-fondator eduKiwi School, a vorbit despre acest proiect ambițios. „Credem foarte mult în utilitatea acestei platforme, motiv pentru care s-au investit peste 1,5 milioane de euro în crearea ei. Investiția a fost făcută cu ajutorul a 3.527 de susținători ai proiectului și din capital propriu. Am conceput o soluție accesibilă deoarece ne dorim să oferim acces tuturor elevilor din România la educație modernă, indiferent de locul în care se află și de posibilitățile financiare. Orice tânăr poate avea acces la toată materia școlară și la cursuri cu aplicabilitate în viața de zi cu zi, toate într-un singur loc: eduKiwi School”, a declarat acesta.

Cel mai mare proiect educațional românesc se lansează astăzi

Doru Pelivan a vorbit despre acest proiect impresionant
Doru Pelivan a vorbit despre acest proiect impresionant

Platforma eduKiwi School cuprinde mai bine de 2.800 de lecții, care acoperă materia din programa școlară! De asemenea, există peste 110 cursuri de dezvoltare personală și profesională, atât pentru elevi, cât și pentru adulți. În plus, aveți la dispoziție diverse exerciții și teste, cât și lecții pregătitoare pentru examenele de evaluare națională și bacaulaureat!

Toate acestea pot fi accesate direct de pe telefon, tabletă, sau calculator, iar educația nu a fost niciodată la fel de ușoar și atractivă! „În realizarea platformei s-au implicat peste 250 de experți, programatori, profesori, autori de cursuri, graficieni, editori video, copywriteri, coordonatori, reprezentanți de vânzări, marketeri, consultanți. A fost nevoie de 2 ani de muncă zilnică pentru a reuși să o lansăm, proiectul depășind o investiție totală de 1.5 milioane de euro”, a spus Mihai Pelugescu, unul dintre co-ondatorii proiectului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Homo erectus – primii hominini care au depășit „rubiconul cerebral” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
Ce este asigurarea profesională IT și cine este obligat să o aibă în România jpg
rhubarb 3399627 1280 jpg
port ovidiu jpg
tomatoes 1561565 1280 jpg
camera de aur pelisor jpg
maria vacarescu  jpg
bebelus bona imagini jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net