Este printre cele mai ieftine stațiuni de pe litoral! Românii au fost surprinși de prețurile mici

Din păcate, scumpirile din ultimul timp fac ca vacanțele tradiționale de pe litoral să devină din ce în ce mai dificile, din punct de vedere financiar. Din acest motiv, mulți români care pleacă în concediu preferă să nu se mai îndrepte către destinațiile lor obișnuite, ci către variante ceva mai ieftine. Iar o anumită stațiune de pe litoral reușește să îmbine calitatea serviciilor cu prețuri extrem de mici!

Prețurile de la Saturn sunt foarte mici
Prețurile de la Saturn sunt foarte mici

De la aglomerația tot mai supărătoare și până la prețurile extrem de piperate, vacanțele românilor pe litoral devin din ce în ce mai dificile, în fiecare vară. Deja unii români încep să nu se mai îndrepte către destinațiile de top, sau către cele unde au mers în anii trecuți, ci caută opțiuni mai ieftine, unde se pot bucura de câteva zile liniștite alături de cei dragi. Iar stațiunea perfectă în acest scop este Saturn!

Mulți turiști români au avut surpriza plăcută de a observa că prețurile de la localurile de tip auto-servire din Saturn sunt mult mai mici acum, comparativ cu lunile trecute. De exemplu, la Saturn putem cumpăra un mic cu numai 5 lei, iar o ciorbă ne va costa doar 20 de lei.

Stațiunea Saturn impresionează prin prețurile ieftine

Iar prețurile acceptabile de la Saturn nu se rezumă numai la produsele din restaurante! Dacă ajungem aici vom putea observa că un șezlong va costa aproximativ 40 de lei, iar în ciuda faptului că încă ne aflăm în plin sezon estival, stațiunea nu este deloc aglomerată!

Astfel, românii care își doresc o vacanță liniștită, în care să evite mulțimile uriașe și să nu fie nevoiți să cheltuiască o avere pentru doar câteva zile libere, pot alege să meargă în această perioadă în stațiunea Saturn! Prețurile de aici sunt acum mult mai ieftine decât la Mamaia, unde un mic a ajuns deja la 7 lei, o sută de grame de hamsii se vând cu 14 lei, iar o porție de șprot a ajuns tot la 14 lei pentru suta de grame.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net