Faceți rezervări pe litoral de pe acum cu reduceri de 40%! Stațiunea de la malul mării unde cazarea este de 85 de lei pe noapte

Tot mai mulți români încep să își facă rezervări pe litoralul românesc, iar hotelierii își recapătă speranța că anul acesta va fi, în sfârșit, unul bun. Nici nu este de mirare având în vedere că mulți dintre turiști și-au făcut rezervări prin programul Înscrieri Timpurii Litoral România, unde reducerile sunt colosale! Iată care este stațiunea de la malul mării unde puteți găsi cazări cu 85 de lei pe noapte.

Faceți rezervări pe litoral de pe acum
Faceți rezervări pe litoral de pe acum

Faceți rezervări pe litoral de pe acum

Hotelierii au decis să prelungească sezonul rezervărilor la super reduceri pentru că cererea este extrem de mare în această perioadă, spre bucuria acestora. Mai exact, datele de pe site-ul Litoralulromanesc.ro arată că rezervările de sejururi în hotelurile de la Marea Neagră din octombrie până la sfârșitul lunii martie, din acest an, au cresct cu 27% comparativ cu intervalul 1 octombrie 2022 – 31 martie 2023. Trebuie să știți că mai aveți la dispoziție doar luna aprilie pentru a prinde oferte fantastice cu reduceri de peste 40%.

„Oferta Înscrieri Timpurii Litoral România (Early Booking) asigură reduceri substanțiale din prețul de cazare oricui își rezervă și achită din timp sejurul pentru vara viitoare la mare. Poți astfel beneficia de reduceri de până la 46% din pachetul turistic ales. Ofertele Înscrieri Timpurii pentru litoral sunt lansate toamna și se desfășoară până pe 31 martie, fiecare hotel având libertatea de a alege valoarea discount-ului oferit, data ultimă pentru achitarea sejurului, precum și numărul de camere alocate ofertei. De aceea, cu cât faceți rezervarea mai devreme, cu atât șansele să obțineți cel mai bun preț sunt mai mari. În acest program sunt incluse aproape toate hotelurile de pe litoralul românesc, iar plățile se pot efectua în mai multe rate.

Atenție însă, rezervările care beneficiază de Oferta Înscrieri Timpurii Litoral România nu se pot anula sau modifica decât cu pierderea integrală a sumelor achitate în avans.

Dacă doriți să beneficiați de aceste oferte, urmăriți hotelurile care vor fi publicate pe site-ul la secțiunea Înscrieri Timpurii litoral 2024.”, se arată pe site-ul Litoralulromânesc.ro.

Stațiunea de la malul mării unde cazarea este de 85 de lei pe noapte

Cât despre topul celor mai căutate stațiuni cu prețuri de nerefuzat, pe primul loc de află Eforie Nord! Pe următoarele locuri se află Mamaia și Neptun-Olimp.

Mai exact, o cameră dublă la un hotel de 3 stele din Eforie Nord costă 85 de lei pe noapte, asta în timp ce la un hotel de 4 stele, cu mic dejun inclus prețul este de 287 de lei pe noapte. Cât despre ofertele all inclusive, unde turiști se pot răsfăța din plin, tot aici în Eforie Nord la un hotel de 3 stele, prețul este de 594 de lei pe noapte, iar la unul de 4 stele de 769 de lei! Practic, niște oferte cum rar întâlnim în condițiile în care în plin sezon un weekend la mare ajungea să ne coste cât o vacanță în afară.

În stațiunea Mamaia o seară la un hotel de 3 stele este de 105 lei la o cameră dublă, iar în Neptun-Olimp, la un hotel tot de 3 stele, este de 124 de lei. În plus, în aceste zone vă puteți bucura din plin de plajele lărgite prin înnisipare, dar și de viața de noapte. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net