Furtunile au făcut prăpăd în România. Cum va fi vremea săptămâna viitoare

Vara din acest an continuă să fie una instabilă, care pune o mulțime de probleme românilor din toate colțurile țării. În părțile de sud-vest ale României, până astăzi (2 iulie) dimineață a fost în vigoare un Cod galben de vreme rea, iar furtunile au făcut prăpăd. Din păcate, potrivit meteorologilor, instabilitatea va continua până diseară, iar ploaia și vântul vor pune probleme locuitorilor din zonă.

Vremea instabilă va continua și astăzi
Vremea instabilă va continua și astăzi

Se pare că indiferent de luna în care ne aflăm, vara din acest an rămâne hotărâtă să ne pună cât mai multe probleme. În ciuda temperaturilor ridicate, vremea este una extrem de instabilă, iar în părțile de sud-vest ale țării, până astăzi (2 iulie) dimineață, a fost în vigoare un Cod galben de vreme rea. Iar potrivit informațiilor oferite de către cei de la Digi 24, efectele nu au întârziat să apară! Furtunile au făcut prăpăd, iar potrivit meteorologilor, vântul și ploaia vor continua și pe parcursul zilei de astăzi, până diseară.

Meteorologul Oana Păduraru a declarat, conform sursei citate, că deși Codul galben a expirat azi dimineață, încă se așteaptă vreme instabilă, mai ales în a doua parte a zilei, în toate zonele deluroase și montane din țară. Nu este exclus ca problemele să apară și pe litoral, unde în jurul serii, turiștii se pot confrunta cu ploi și cu descărcări electrice. Se pare că vremea rea continuă să rămână o prezență comună de-a lungul întregii Românii, deși ne aflăm deja în luna iulie.

Vremea săptămâna viitoare

În ce privește perioada imediat următoare, vremea rămâne una paradoxală, îndeajuns de bizară încât să ne dea planurile de relaxare peste cap. În ciuda faptului că temperaturile vor crește constant, instabilitatea termică persistă, iar de abia pe la jumătatea săptămânii mai avem șanse se uităm de furtuni și fulgere.

Din păcate, se pare că ne vom confrunta și cu episoade de caniculă, iar temperaturile vor ajunge ușor în jurul valorii de 33 de grade Celsius.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
zone depromenada in cucuresti calea victoriei jpeg
Femeie bolnava in pat - eutanasiere - ingrijire FOTO Shutterstock
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net