Furtunile au făcut prăpăd în România! Oameni uciși de fulgere și mai multe locuințe au luat foc

Ultima actualizare:

Pe lângă daunele materiale, furtunile violente care au lovit țara noastră au provocat o tragedie de nedescris: doi oameni și-au pierdut viața din cauza fulgerelor. Ei au fost prinși de urgie în timp ce se aflau pe un câmp din județul Cluj, iar alături de ei au fost ucise și mai multe animale. Jumătate de țară a fost sub Codul portocaliu, iar furtunile au lovit cu o intensitate de nedescris.

Cei 2 au decedat din cauza fulgerelor
Cei 2 au decedat din cauza fulgerelor

Pomi căzuți, acoperișuri afectate de vânt, ori geamuri sparte. În plus, doi oameni din județul Cluj și-au pierdut viața din cauza furtunilor violente care au lovit mai multe zone din țară. Potrivit informațiilor  PRO TV, cei doi au fost surprinși de urgie în timp ce se aflau pe câmp și au fost loviți de fulgere. Cei doi au murit pe loc, la fel și mai multe animale.

Ceva mai la nord, în Suceava, vântul a ajuns la 90 km/h, aceași viteză precum o tornadă. Furtuna a luat cu ea acoperișurile a 5 case, iar vântul a fost atât de puternic încât așchiile de la acoperișuri au străpuns tencuiala caselor, ori au spart geamurile.

2 oameni au fost uciși de fulgere în Cluj

Furtuna de gradul III nu a avut niciun pic de milă de zonele prin care a trecut, iar o mulțime de copaci au fost smulși din rădăcini, ajungându-se în situația în care până și un pod de beton a fost pus la pământ de urgia naturii. Conform sursei, vântul la rafală a atins viteza de 100 km/h, iar multe case au rămas fără acoperiș.

De-a lungul zonelor afectate de furtună, au fost și case care au luat foc din cauza fulgerelor, iar specialiștii avertizează că sunt posibile și căderi de grindină.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449016574 790492459883010 1579936202276165367 n jpg
image
image
image
image
image
image
Tabula Regia Tg  Mures jpg
image png
heavy rain 4864257 1280 jpg
ODAmaD00NDAmaGFzaD1jYTVhMGQyNDBkZDBjM2M3NzJhZmUyMDlmMmFlODMzZA== thumb jpg
Banner test iq
dn1 in perioada interbelica jpg
Printesa Anne sora Regelui Charles 2 jpg
clock 650753 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net