George Simion, nu ți-a priit „micul de Aur”?! Președintele AUR, reacție furibundă: „A venit un prost la mine să mă întrebe de ce țin cu rușii”

Ultima actualizare:

Aflat la evenimentul „Micul de Aur”, organizat în București, sâmbătă, 30 septembrie, George Simion (37 de ani) a agresat un tânăr care l-a apostrofat că este...rusofil. Deja cunoscut pentru un comportament destul de îndoielnic, liderul AUR și-a pierdut total controlul: i-a lovit telefonul, l-a prins de braţ şi l-a înjurat un pic (sau un pic mai mult, depinde cum privește fiecare persoană situația).

George Simion a atacat un tânăr la festivalul „Micul de Aur” / Foto: Captură video
George Simion a atacat un tânăr la festivalul „Micul de Aur” / Foto: Captură video

Se pare că nici acest final de săptămână nu a trecut fără incidente pentru liderul AUR, George Simion. Aflat alături de soția sa și de alți lideri din AUR, la evenimentul din București, „Micul de Aur”, temperamentalul politician a atins o nouă culme de comportament. Acesta a agresat, sâmbătă noapte, un tânăr care l-a apostrofat că este rusofil. Din imaginile ce au ajuns virale pe rețelele de socializare, se observă cum George Simion, care probabil a consumat alcool, sau nu i-a priit micul, se enervează rapid după ce persoana care-l filma a insistat cu întrebările despre relația lui cu Rusia.

Tânăr: Bună seara, cum este să fiţi rusofil?

George Simion: Ştii cum este? Ai venit la mine la festival (festivalul nu este organizat de AUR – n.red.), în loc să mănânci mici, să întrebi prostii.

Tânăr: Am mâncat mici. Cum e să ţineţi cu ruşii?

George Simion: Nu ţin cu ruşii!

Tânăr: Cum e să ţineţi cu ruşii?

George Simion: Nu ştiu, a venit un prost la mine să mă întrebe cum e să ţin cu ruşii.

Tânăr: Faceţi un român prost?

George Simion: Păi tu eşti român? Avem români şi deştepţi şi proşti (râde – n.red.)

Tânăr: Şi ruşii cum sunt?

Liderul AUR, care consumase probabil destulă bere la eveniment, nu doar că l-a înjurat un pic pe tânăr, dar şi-a pierdut controlul şi l-a și bruscat, l-a prins de braţ şi a încercat să îi smulgă telefonul. „Vrei să mai pun o dată mâna pe tine?”, întreabă George Simion, după care înregistrarea se oprește. Politicianul se apără spunând că nu a fost deloc agresiv: „l-am atins pe mână a început să zbiere că îl agresez”. Totodată, tânărul a mai menționat că George Simion a folosit un limbaj obscen în direcția unei femei care îi spusese: „Ești ultimul om”, replica sa fiind: „Să te f**ă câinii”.

La ultimul sondaj CURS, realizat în perioada 12-22 septembrie, AUR, partidul condus de George Simion a fost cotat cu 18% din voturile electoratului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net