ÎPS Teodosie, certat din nou, cu legea! Șoferul prelatului, viteză halucinantă, pe A2

ÎPS Teodosie contribuie șirul acțiunilor controversate! O mașină în care se afla ÎPS a fost la doar un pas să decoleze de pe A2, circulând cu peste 200 de kilometri la oră. 

image
Sursă foto: Daniel Mihăilescu / AFP / Profimedia

ÎPS Teodosie face ce face și tot reușește să devină subiect de discuție. De această dată, un angajat al lui Teodosie a condus cu o viteză amețitoare pe autostrada A2.

Polițiștii de la rutieră au oprit în cursul zilei de miercuri, 3 august, un șofer care conducea un bolid de lux cu viteza de 235 de kilometri la oră. Nu mică le-a fost mirarea atunci când au văzut că lângă șoferul de 28 de ani se afla chiar ÎPS Teodosie, relatează Adevărul.

Citește și: ÎPS Teodosie, declarații controversate despre Vladimir Putin

„Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 2.900 de lei, totodată fiindu-i reţinut, în vederea suspendării, permisul de conducere pentru 120 de zile”, se arată în comunicatul emis de către polițiști. 

Cu doar 24 de ore înainte de episodul șoferului vitezoman, ÎPS Teodosie reușișe să scape de un alt conflict în care era implicată Poliția. 

ÎPS Teodosie a avut câștig de cauză în procesul cu Poliția Română, din cauza amenzii primite de Preasfinția Sa, pentru săvârșirea slujbei din 24 ianuarie, activitate pentru care s-a emis inițial o sancțiune de 1.000 de lei.

Vezi și: Cărțile lui ÎPS Teodosie lasă biserica fără terenuri 

Amenda primită de ÎPS Teodosie pentru săvârșirea slujbei din 24 ianuarie anul acesta a fost anulată, a anunțat avocatul Adrian Cuculis.

În perioada pandemiei, ÎPS Teodosie s-a făcut remarcat prin mai multe declarații și acțiuni controversate. În 16 mai, a doua zi după instaurarea stării de alertă, arhiepiscopul Tomisului a împărtăşit mai mulţi copii pe treptele din faţa catedralei Sf. Petru şi Pavel din Constanţa, folosind acelaşi potir şi aceeaşi linguriţă.  

ÎPS Teodosie, afirmații bizare despre Vladimir Putin

ÎPS Teodosie a declarat că președintele Rusiei, Vladimir Putin, este un om politic neînțeles, pe care oamenii îl judecă pe nedrept. Preasfinția Sa Teodosie a precizat că Vladimir Putin nu este un tiran, ci mai degrabă un mare ctitor. 

Teodosie a mai menționat că deși fiecare om are păcatele sale, liderul de la Kremlin nu este responsabil pentru păcatele înaintașilor săi, care au instaurat comunismul sovietic. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

corneliu vadim tudor lm 0008 0 jpeg
299515611 1814428082226287 3139650293635733392 n (1) jpg
foto front 1 pisica instagram jpg
image 287 jpeg
florin salam jpeg
maria constantin iubit 3 png
femeie sanatate jpg
Arlyne Frankel (sursa foto Facebook)
image
image
image
image
Delta 1 jpg
dinca jpg
foto1 istanbul GettyImages 1414284786 jpg
foto front 1 pisica instagram jpg
femeie sanatate jpg
Arlyne Frankel (sursa foto Facebook)